Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem indúl rendesen a...

HuntDra kérdése:

Miért nem indúl rendesen a Minecraft indító? (többi lent)

Figyelt kérdés

(Már 4 éve játszok a Minecraftal eredetim van stb..) Na szóval, tegnapelött reggel elindítom és elindúl, a tálcán meg is jelen de valamiért az ablak megnyílt meg, és nem töltött mert amúgy se töltenne ennyit mert általában max 4sec et kell rá várni, de megpróbáltam várni (10 percet vártam de semmi).

Megnéztem a tűzfalat ott se volt baj.

Megnéztem a mappákat ott se volt baj.

Már elég sok helyen utána néztem, de nem találtam válasz szóval kiteszem ide, hogy ha valaki tud rá választ akkor majd megoldódhat

2018. júl. 5. 17:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia az ilyen helyzetekben sok megoldás van nem megyek bele nagyon.1. próbáld meg letörölni és újratelepíteni a minecraftot.2. ha nem jön be és még mindig várni kell indítsd újra a géped miután letörölted. 3. ha a probléma még mindig fent áll frissítsd az indítót. 4.a gép újratelepítése. 5.remélem tudtam segíteni írjál ha esetleg valamelyik használt.
2018. júl. 6. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!