Fut még valahogy a Gears of War első része?!
Figyelt kérdés
Alapvetően véve a játék első részének futtatásához Window's Live fiókra volt szükség...az viszont már azóta megszűnt a Window's Messengerrel együtt. Létezik valami alternatív megoldás, ami segítségével futtatni lehet mégis ezt a játékot?!2018. júl. 17. 16:45
1/8 anonim válasza:
Csinálsz egy offline profilt a Windows Live-ban, és ugyanúgy tudod futtatni.
2/8 A kérdező kommentje:
Tökéletesen igazad volt - köszönöm! :)
Már csak egy bajom van: Serial Key-t kér...
...és sehol nem találok hozzá olyat, ami működik.
2018. júl. 18. 22:27
3/8 anonim válasza:
Leírnátok légyszíves, hogy hogyan kell offline fiókot csinálni?
4/8 anonim válasza:
Amúgy nekem megy a játék csak nem lehet állítani a grafikán.
5/8 anonim válasza:
Játékon belül előhívod a WL panelt a Home billentyűvel: Create new profile -> Create a local profile -> beírod a neved, elmented.
#2: Ha torrentes játék, akkor valahol benne kell lennie a serialnak. Ha nincs, akkor szedj le egy másik verziót.
6/8 A kérdező kommentje:
Ezzel az a bajom, hogy NINCS másik verzió.
Egyetlen egyet seed-elnek csak.
Az összes többit senki...
2018. júl. 20. 14:00
7/8 anonim válasza:
ThePiratebay-en fent van vagy 10 verzióban. A magyarítást, meg itt találod: [link]
8/8 anonim válasza:
Nekem nem indul a játék.
Fekete képernyő aztán kilép. (Azt írja, kattintsak duplán a startup.exe-re, de semmi.)
Eredetiben van meg, Games for Windowsos.
A patchet a netről leszedtem és telepítettem.
Valami megoldást tudtok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!