Robloxbol hova tunt 0,49$-os (40Robux) vasarlasi lehetoseg?
Figyelt kérdés
Par napja vettem ,de mar a legkisebb az 0,99$ (80Robux).
Altalaban a kartyamon maradt penzt (amit nemtudok levenni) szoktam ra kolteni,most van rajta 170 Forint az pont 40Robuxra lenne eleg (160 valahany Forint) ,de nincs ilyen lehetoseg.
Masnak sincs ,vagy csak nekem tunt el? Csak egyszer vettem annyit ,lehet ,hogy az csak ilyen "proba" robux ,es csak 1x lehet vasarolni?
2018. júl. 16. 20:59
2/4 A kérdező kommentje:
Ha csak azert "valaszoltal" ,hogy eltunjon a kerdesem a "megvalaszolatlan kerdesek" kozul ,akkor gratulalok,teljesitve lett az eletcelod.
2018. júl. 17. 21:26
3/4 anonim válasza:
Csak a Roblox Chromebook alkalmazásában érhető el (elvileg a Wiki szerint: [link]
4/4 A kérdező kommentje:
Koszi,de en nem talalok olyan appot
2018. júl. 22. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!