S. T. A. K. E. R. Clear Sky vásárlási probléma?
Üdv. Annyi lenne a gondom, hogy: egy buggal szereztem 7db felspécizett VintarSc mesterlövész puskát, darabonkénti értéke 27000ru. Viszont amikor el akarom adni egy kereskedőnek, akkor azok 5000ru-nál többet nem akarnak adni.(valamint egy töltött rpg-ért, aminek 20000ru az értéke, összesen 2500ru-t adna).
Van valami megoldás, hogy megkapjam a megérdemelt pénzemet a puskákért? Legalább 15000ru darabonként.
Leírom érthetőbben.
Amikor megszereztem a puskákat, akkor elmentem egy szolgálatos kereskedőhöz, aki a "Kaszárnyák a bányában" nevű helyen van (korábban fosztogatók helye, innen kell kihozni az iránytűt), és megpróbáltam eladni neki. Ő 27000ru-t adott volna érte, de összesen csak 5000ru-ja volt neki.
A többi kereskedő, akiknek végtelen pénzük van, azok 5000ru-t adnának egy 27000ru-t érő puskáért, ez eléggé el van cseszve, nem? Azt még értem, hogy a 200ru-t érő kötszert 400-ért adják és csak 100-ért veszik, de a puskáknál eléggé nagy kitérés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!