A Legendary Edition van meg és szeretném feldobni a játék grafikáját illetve az se lenne baj, ha több NPC lenne az utakon és a városokban. Nem nagyon modoltam még semmit, tehát jól jönne a segítség. Elsősorban rendes modpackokkra gondoltam, nem csak-egy-egy modra.
#9 Az hogy rengetek, enyhe túlzás. Talán egyet tudok mondani: Elder Scrolls 3 :)
Játszottam witcherrel, fable-el, meg egy halom MMO-val, egyik sem fogott meg igazán. Van valami, amit egy TES mindegyiküknél jobban csinál. Persze ízlések és pofonok.
2018. júl. 9. 19:10
12/17 A kérdező kommentje:
Ajha, nem semmi már 11 hozzászólás :D. Kár, hogy minimum a fele egy értelmetlen vita. Én sajna csak magyarul tudok játszani. Igen láttam ott modokat, a gépem bírná is őket, de igazából nem dob olyan nagyot egyik se a grafikán most a morrhunos modokra gondoltam. van ez az ENB vagy mi az mondjuk tetszene. Bár nem tudom, hogy a gtx 1050 2 gb-s kártya elvinné-e. Meg igazából ekkora modot nem is tudok szerintem telepíteni. Pár kisebbet összehoztam PL: jelentéktelen NPC, népesebb táborok, meg szebb víz, szebb növényzet, van egy frankó időjárásos is. De valahogy nem az igazi, mondjuk az tetszik, hogy a népesség szám végre növekedett, elég kiábrándító volt, hogy mindegyik városba lófrált 4-5 ember aztán ki fujt, a kocsmák meg mindenhol teljesen kihaltak voltak.
2018. júl. 9. 20:22
13/17 anonim válasza:
Könyvet tudnék írni róla, hogy mint RPG, mennyire eltaknyolt a Skyrim. Majdnemhogy az összes, amit felsoroltál korábban jobb nála és még tudnék hozzáírni a listához.
2018. júl. 9. 20:24
14/17 anonim válasza:
Ki vagy te, hogy megmondd, mi a jobb vagy rosszabb?
Fogalmazz úgy, hogy te azokat preferálod.
2018. júl. 9. 21:02
15/17 anonim válasza:
A Real Vision Enb-t pedig nem nehéz telepíteni.
Először is fel rakod a modokat amiket lejjebb ír, abban a sorrendben ahogy ott vagy utána pedig csak 1-2 dolgot át kell másolni egyik helyről a másikra, de amit küldtem linket ott minden le van írva.
2018. júl. 10. 09:45
16/17 anonim válasza:
#9, de ugye tudod, hogy ez a te véleményed? nekem egyáltalán nem kell ezt gondolnom
maradjunk ennyiben
arra volt kíváncsi milyen modot tegyen fel, és nem arra, mennyire jó a játék
2018. júl. 10. 11:19
17/17 anonim válasza:
Na most az, hogy a Skyrim, mint RPG borzasztó felszínes, az nem vélemény tárgya. Ezt még Tod Howard is nyíltan elismeri.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!