Skyrimhoz milyen modokat érdemes telepíteni?
A Legendary Edition-t szerintem annyira már nem. 32 bites motor nem tud sok NPC-t mozgatni. A Special Edition, amit a Fallout 4 motorjára frissítettek, már jobb lehet. Grafika modok szempontjából szintén ezt gondolnám előnyösebbnek stabilitás szempontjából.
És hogy érdemes-e modolni? Máshogy nem is érdemes tartósan játszani. A vanilla Skyrim egyszer végigjátszós. Kellenek a modok, hogy középszerűnél jobb játék legyen belőle.
#1 középszerű az a.... kínja!
nem minden a grafika
második karakterrel játszom, már 40es vagyok úgy hogy a hegyre a szerzetesekhez fel sem mentem
több száz órám van játékban
kérdező, nézz youtube videókat aszerint válassz, illetve ott a nexus és a loverslab
Felmész nexusra és kedvedre válogathatsz.
Tizenévesen nekem se mutatta meg senki, hogy kell modolni az Obliviont szóval hajrá :P
Nude mód kötelező 😂
Akkor viszont pláne látnod kellene, a Skyrim mennyire gyenge a többihez képest.
#7 lehet elfogult vagyok, de nekem tetszik
és egyszer nem éreztem hogy ez milyen ócska vagy gagyi
Válaszolok, amíg ezek veszekednek :D
Nude mod tényleg alap, ahogyan az AP mod is. Nem írom le, mit jelent a rövidítés, de erre keresve meg fogod találni :)
Ha fordítással játszol, a morrohun oldalán találsz magyar nyelvű modokat, ezek nem ütnek ki annyira a magyarított játékból, és némelyik elég érdekes.
Vannak olyan modok, amik újabb küldetésszálakat adnak, pl.: Helgen újjáépítése, vagy Harc a thalmorok ellen, ezek nagyon jók. Van ott egy általad kívánt "népességnövelő" mod is. Ha angolul tolod, ugyan ezekből szedd le az eredetit.
Szerintem felesleg a Special Editon, az alapot is fel lehet tornázni egy nagyon látványos szintre. Az én gépem gánya ezekhez, de rengeteg videót találhatsz a neten, és a feltöltőik általában listázzák az általuk használt modokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!