Polgarjeno kérdése:
Witcher 3: Miért utálják a boszorkányokat?
Figyelt kérdés
Tavaly játszottam ki a witcher 2-t és ugye annak az endingjében kiderült hogy a nilfgaard-iak bérelték fel a királygyilkost hogy háborút robbantsanak ki északon. A boszorkányoknak és mágusoknak mi közük volt ehhez? A witcher 3-ban a független Novigradban boszorkányvadászok vannak, és Radovid is utálja a boszorkányokat, főleg Philippa Eilhart-ot. Emlékzetetnétek hogy miért is van ez a nagy boszi gyűlölet?2018. júl. 6. 00:23
1/2 anonim válasza:
Radovid személyes okokból gyűlöli Philippát mert szövetségese volt és talán elárulta. Pontosan nem tudom mert ez a W3 eseményei előtt történik és én nem játszottam a Witcher 2-vel.
Amúgy általánosságban az emberek inkább félnek a boszorkányoktól azért nem szeretik őket.
2/2 anonim válasza:
Uolsó, ez nem igaz, csak a Witcher 3-ban félnek tőlük, a tűz rendje (nem tudom pontosan hogy hívják őket) beszélte rá az embereket a kiűzésükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!