Melyik szerintetek a legjobb küldetés a GTA San Andreasban?
Figyelt kérdés
Feltettem már a kérdést a legrosszabbról, most itt az ideje a jóknak. És ezt megint elmondom, hogy tisztességes válaszokat kérek, trollok off.
Egyébként nálam a Los Desperados és az End of the Line megosztva viszi a pálmát.
Várom a ti válaszaitokat!
2018. júl. 4. 15:15
1/7 anonim válasza:
Nekem a Black Project , az Up, Up and Away! és az End of The Line tetszik a legjobban. Szerintem néhány helyzetben a GTA SA egy nagyon jó lövöldözős játék, és ha megadják neki a módját, akkor nagyon szívesen lövöldözök. A Black Project-nek megvan az a betörős hangulata, az Up, Up and Away-ben nincs túl sok ellenség, de túl kevésnek se mondanám, ráadásul nagyon tetszik az a helikopter is, az End of The Line pedig rácsap néhány epikus effect-et is. Legjobb küldetés nem létezik, de vannak dolgok, amik miatt mindegyik küldetés a legjobb valamelyik ember számára, és emiatt a GTA sorozat a kedvenc játéksorozatom.
2/7 anonim válasza:
Én megmondom az ősszintét, én legalább összesen 10x végigvittem és szerintem nem volt annyira korszakalkotó mint a GTA Vice City vagy a GTA 3.. De ha kell mondanom egy küldetést akkor a Breaking the Bank at Caligula's-t mondanám..
3/7 anonim válasza:
Breaking The Bank at Caligula's. Nagyon nagyon hangulatos volt a bankrablás, álruhával, targoncával feltámasztott ajtóval, feltört áramrendszerrel, majd a végén az ugrás a helikopterhez... Zseniális.
Szeretem még a Home in the Hills-t(nem biztos így hívják), mikor Woozie embereivel visszafoglaljátok Mad Dogg villáját.
4/7 A kérdező kommentje:
A Home in the Hills jó kis küldi lenne (főleg, hogy Vagosokat kell ölnünk, utálom őket), csak a végén az üldözésnél a Windsor-t lehetetlen irányítani és Big Poppa mindig elmenekül. Azóta már megcsináltam, de nem bírtam ezt a küldit.
2018. júl. 4. 20:59
5/7 anonim válasza:
Nekem az amikor repülővel visszautazunk a havas Liberty Citybe (a GTA III helyszínére)
6/7 anonim válasza:
Az én személyes kedvencem a Breaking the bank at Caligula's. Bár hiányolom az olyan küldiket ahol a társad vezet és neked kell lőnöd. Pl.: Just Business, Reuniting the families. Nagyon feelinges
7/7 anonim válasza:
Nálam is inkább az utolsó küldetések a kedvencek (a Home Comingtól az End of the Line-ig, bár szerintem azért, mert szeretem a bandaháborúzást). De amúgy sok remek küldi van a játékban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!