Szerintetek melyik a legjobb/legrosszabb GTA rész?
Feltették már ezt a kérdést, tudom, de nem érdekel. Nálam a San Andreas a legjobb, és a Chinatown Wars a legrosszabb.
Honorable mentions (legjobbakhoz): GTA Vice City Stories, GTA Liberty City Stories, GTA Vice City
Dishonorable mentions (legrosszabbakhoz): GTA III.
Az első három résszel, a 4-gyel és az 5-tel nem játszottam.
Várom a válaszokat!
Nekem sztorit tekintve a VC,SA,III és V holtverseny,mindegyiknek megvan a maga varázsa. Viszont ha a grafikát és a sztorin kívüli lehetőségeket nézzük és a mappot,egyértelmű a V győzelme,bár hiányzik az aréna versenysorozat és a kihívások (pl SA-ban NRG és BMX challenge) viszont a Vice City-s őrjöngéseket örülök hogy részben áthozták.
Nekem a leggyengébb a IV
Ronda grafika,vezethetetlen autók stb 120 perc után hagytam a fenébe.
A stories részeket most nem vettem bele,mert azokat nem ismerem,nem próbáltam,illetve a GTA III előtti részeket se,mert az teljesen más kategória.
Legjobb: GTA Vice City és GTA V holtverseny.
Legrosszabb: GTA 2 és San Andreas holtverseny.
Legjobbat nem tudnék mondani,mert mindegyik másmiatt jó.
A legrosszabb nekem viszont a GTA Advance.
Szerintem a GTA III az egyik legjobb az V mellett mivel azzal toltam gyerekkoromban, így a jó emlékek elnyomják a negatívumjait :D.
Egyedül a 4 nem tetszett nagyon a vezethetőség illetve a hangulata miatt, de azt is kivittem.
Gta V tetszett a legjobban, a vice cityvel együtt.
San andreas kevésbé tetszett a hangulata miatt.
IV-et végig sem játszottam, szerintem az a legrosszabb.
(Csak a jelentősebb, pc-re is megjelent részekkel játszottam)
Én a másik véglet vagyok, imádtam a GTA IV-t. :) Nehéz eldöntenem, melyik a legjobb. Mindegyikben van valami szerethető.
A legkevésbé jó (az valahogy nem jön a számra, hogy "legrosszabb", mert egyáltalán nem rossz ez sem!) szerintem a Liberty City Stories. A karakter okés, de valahogy nem tudtam vele azonosulni, a zenék is jóval gyengébbek, mint korábban (bár az indus csatorna azért nagyon odab*sz) és a hangulat sincs annyira a toppon.
Nekem az abszolút győztes a Vice City, a hangulat és az emlékek miatt amik hozzá fűződnek.
A GTA San Andreas nem igazán jött be, teljesen korrekt játék, de valahogy nem járja át egy olyan feeling ami miatt maradnék huzamosabban játszani. A történet, a szereplők egyáltalán nem tudtak megfogni.
A GTA III elképesztően repetitív játék, viszonylag unalmas.
A régi játékokat mindig a helyén kell kezelni.
Gondolom nem 2002 körül játszottatok vele.
Pedig annyi újdonságot, amennyit a 3 behozott a 2höz képest, egy gta se tudott felmutatni.
Na mindegy.
Amúgy:
legjobb: vice city
legrosszabb: talán az SA, túl gettós volt nekem. Plusz ugyanazt adták el már 3. alkalommal. De amúgy ezt se mondanám rossz játéknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!