Magyar MMO játék?
Valami olyan MMO játékot keresek, mint a Tera csak magyar nyelvű legyen.
Köszi
Ebből 2 van, a Gates of Andaron (4story) meg a Metin2, ezek is azért, mert van kb 10.000 sor amit fordítani kell(ett) és kész.
Komoly MMO nincs magyar nyelven, mert nem éri meg a befektetés. Alapjáraton 100 millió Forint körül mozog egy komplett millió/tíz millió soros fordítás, azután ha patch van, szöveg változás van, megint fordíttatni kell. Nézzünk rá a térképre, hol van, illetve mekkora Mo. Szép és jó a nacionalizmus, de 10 millió emberre, ahol ha 100e megveszi a játékot és/vagy havidíjat fizet sokat mondtam. A magyarítással meg nyernének max 5-10e felhasználót, magyarán a mostani befektetés ha nem változik semmit a játék és maradnak az előfizetők vígan 10-15 év, mire megtérül.
Ez alól vannak kivételek, a privát szerverek, ahol a saját admin/tulaj fordít/fordítgat és vagy jó lesz vagy nem.
Ilyen pl a Tauri WoW, ami egy tört World of Warcraft szerver. Amikor utoljára néztem elég jól álltak a küldetések és történetek fordításaival.
Magyar nyelvű vagy van magyar verziója is, nem csak angol:
Metin2
Dragona
League of legends(oké, tudom nem "feltétlen" MMO kategóriába tartozik hanem inkább MOBA de magyar nyelve is van és itt most a magyaron van a hangsúly a kérdésben)
Gates of Andaron
Ahol sok magyar van DE nem magyar nyelvű:
Guild Wars 2
World of Warcraft
Blade and Soul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!