Starbound vélemények?
Helló :D
Én Payday-el nem játszodtam soha úgyhogy az nálam tabu....
De a Starbound egy nagyon király játék :D Tényleg nagyon változatos, vannak benne rpg elemek...
Egyetlen hibának azt mondanám hogy minimális angol tudás kell hozzá...
Nagyon-nagyon jó játék, szerintem sokkal tartalmasabb és változatosabb, mint a Terraria. Egy nagy bajom van vele: a sztoriban van egy olyan küldetés-sorozat, amiben minden egyes faj bolygójára el kell menni, és ott az adott fajra jellemző különféle tárgyakat kell beszkennelni az adatbázisba. A harmadik bolygónál már a pokolba kívántam a fejlesztőket, ezért nincs is kedvem újrakezdeni a játékot.
A Payday 2 egy remek játék, de csak akkor, ha van hozzá csapatod. Az összesorsolt partik borzalmasak tudnak lenni: mindenki csak lőni akar, miközben te próbálod egyedül teljesíteni a küldetés célját (fúrni a széfet, főzni a meth-et, stb).
#1: A magyar nyelvben nincs olyan szó, hogy "játszodtam". Olyan viszont van, hogy "játszottam".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!