The Crew-t megeri megvenni most 2018-ban? Need for Speed Payback velemenyek? :D
-Mivel most nagyon olcso megeri megvenni? Sajna nekem nem sikerult ingyenesen beszerezni :D
-Paybacken is gondolkoztam de milyen az open world benne? Megint ugy van megoldva hogy csak az uton lehet menni? :D
A Crew egy elég csalódást keltő játék, egy csomó mindenhez DLC-t kell venni, vagy fizetős currencyt, a játékmechanika több ponton is hülyeség, és van egy olyan undorító szokása, hogy folyamatosan a képedbe tolja a DLC-ket, és hogy milyen király kis dolgokat tudnál csinálni, ha megvennéd. Sose felejtem el, mikor gyanútlanul feldobott egy küdletést, ahol rendőrrel lehettem, letoltem, tök jó volt, aztán a képembe nyomta, hogy "Tetszett? Szuper, mert nem játszhatsz ilyen küldetésekkel, csak ha megveszed a DLC-t".
Én adtam ennek a játéknak első, második, még ötödik lehetőséget is, de menthetetlenül el lett rontva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!