League of Legends: Nincs már ADC?
Igazából nincs. Jól látod.
Lehet velük játszani. Én szoktam jó damageket tolni a mostani adc-kkel is, de veszélyesek.
Early game amikor nincsenek itemeid, ha nem játszol defenzíven/okosan 100% hogy halott vagy 2v2 csatában.
"Early game amikor nincsenek itemeid, ha nem játszol defenzíven/okosan 100% hogy halott vagy 2v2 csatában."
Ez a fő oka. A marksmenek ad scale-jét széthútzák, csökkent lvl1 ad és nőtt a lvl18 ad.
Emellett a lasthitelést megnehezítették 5 ponttal(eddig 3-mal, következő két patch-ben 1-1 ponttal), amit a marksmanok éreznek meg a legjobban.
Rájöttek az emberek, hogy a jungle változás és az ad változás valamint az ad itemek inkább scale jellegűvé változása miatt érdemesebb early-be fektetni az energiát és snowball-ra gyúrni.
Taric yi, irelia/vlad+enchanter/mage, double mage(brand, morg, zyra, lux, anivia, ziggz) most a menő.
Ez, mf, cait, xayah, sivir, kaisa, jhin, draven még talpon van, mert vagy erős kezdésük van, vagy jó menekülésük van az új meta ellen, vagy szimplán nagyon erősen tudják tolni a sávot a toronyba.
én platban tolom és még többnyire van a játékban marksman bot egyik vagy másik csapatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!