Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A játékadatokat át tudom...

A játékadatokat át tudom vinni egyik xbox profilból a másikba?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy új Xbox profilt csinálni, mert a réginek hülye a felhasználóneve, és csak pénzért tudom megváltoztatni. Erre ugye nem akarok költeni, és az lenne a kérdésem, hogy ezt át tudom helyezni úgy, hogy az xbox ne tiltsa le a multit és ehhez hasonlót? <--(ezt csak azért gondolom, mert ilyenért csinálna ilyet, bár nem tudom, nem nagyon értek ehhez.)
2018. jún. 20. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Homeolni lehet, de hidd el, jobban jársz ha kifizeted azt a kis összeget, ne rontsd el az egész accountodat egy idióta név miatt.
2018. jún. 20. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyszerűbben jársz ha megváltoztatod a neved.
2018. jún. 20. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Profilból profilba nem tudsz átmásolni semmit, a letöltéseket semmiképp (az más kérdés, hogy egy másik profillal ugyanazon a gépen valószínűleg tudsz játszani a letöltött játékokkal), ha pedig külső programmal belepiszkálsz a mentésekbe (azok is profilhoz kötöttek) az bannolást vonhat maga után ugyanis tiltott. Ha buta nevet adtál a profilnak akkor ez a tanulópénz, fizesd ki, mert egyébként vagy kukázod az eddigi eredményeidet vagy azt kockáztatod, hogy büntetést kapsz és elveszted az eredményeidet.

Hacsak nem pár hónapos a profil amire nem vettél semmit nincs semmilyen oka, hogy megérné újat csinálni.

2018. jún. 22. 08:08
 4/4 A kérdező kommentje:
jó, hát akkor majd megváltoztatom
2018. jún. 22. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!