Diablo III-ban Demon Hunter-nek mit érdemes vinni?
LVL 47-es vagyok egy Demon Hunter-el, és az inventorymban van 2 egykezes crossbow, és 1 kétkezes.
Kétkezesek:
1.:
-56-68 Cold Damage
-186.4 DPS
-73-160 DMG
2.:
-171.4 DPS
-68-140 DMG
-55-68 Arcane DMG
2 Kezes:
-227.7 DPS
-189.225 DMG
-223 DEX
-205 VIT
-6% Erőforrás-használat csökkentés
Melyiket érdemes inkább használni? Minek mi az előnye? Eléggé új vagyok a játékban, sajnos annyira még nem értem ezeket. A választ előre is köszönöm!
Bár a kérdés már nem friss, ettől függetlenül válaszolok, hátha tudok segíteni.
A fegyverválasztás leginkább rajtad múlik, mert a te ízlésed szerint érdemes döntened.
Játékmechanikailag a DPS sokat számít, hiszen az annak az értéke, hogy másodpercenként mennyi sérülést okozol az ellenfélnek. Az egykezesek gyorsabban támadnak kisebb sebzéssel, míg a kétkezesek alacsonyabb támadási sebességgel, de masszívabb sebzést okozva működnek. Ezeken felül a képességek alapján érdemes használni minden eszközt. Mivel 47-es szinten még nagyon messze áll a karakter az igazi erejétől, ezért érdemes olyan felszerelést használni, ami minél gyorsabban eljuttat a maximum szintre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!