Winkee kérdése:
Mért szarakodik a Need For Speed Carbonba a mentésem?
Figyelt kérdés
Olyan problémával állok szemben,hogy nosztalgiázás képp
letöltöttem a Need For Speed Carbont.
El kezdek vele játszani pl: be foglalom az egyik csapatot teljesen.
aztán megunom a játékot vagy egyéb okok miatt kilépek .
DE!!! Miután vissza megyek a játékra belépek a karrier módba a pénzem megmarad a kocsik kitörlődnek és a százalékom is 0...
Gondoltam csak bug.. kiakartam menni szabad kóborlás módba, hátha vissza dobja a cuccokat.. de ki lép.
nem sokszor.. 2 nap alatt ... 6x kezdtem újra.. .
Fogalmam sincs hogy mi lehet a probléma.
Válaszokat előre is köszönöm :)
2018. jún. 18. 08:18
1/3 anonim válasza:
Fura, nekem tökéletesen működik. Igaz, az enyém eredeti, és nem lopott, talán ez lehet a rejtély nyitja.
2/3 A kérdező kommentje:
Lopott? :D Tudod a szó jelentését? Normálisat nem tudsz akkor inkább ne válaszolj :)
2018. jún. 18. 18:24
3/3 anonim válasza:
Fizettél érte a tulajdonosának? Nem? Akkor loptad. Ennyi. Lehet csűrni-csavarni, de az igazság attól még szemernyit sem változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!