Melyik a jobb? Fortnite vagy pubg? És mi a kulonbseg a 2 kozott?
míg a fortnitenak butított a grafikája, lehet benne építeni, rengeteg csili-vili skin meg hasonló van addig a pubg a realizmusra hajaz. Jobb grafika, több féle lőszer, több jármű, arra igyekszik hogy minél inkább realisztikusabb legyen. erősségek és gyengeségek (szerintem):
Fortnite erősségek: ingyenes, alacsony gépigény, kevesebb bug és csalók
Gyengeségek: építés/rombolás, butított grafika, irrealisztikus a lövés a hatalmas ugrálások, csillogó villogó skinek ejtőernyők zuhanáskor magad után húzott csíkok
Pubg erősségek: gyönyörű grafika, több féle/fajta lőszer, van fizikája az autónak és a lövedékeknek fajta és típus szerint, létező fegyverek, nincs építés (!!!), lehet benne kúszni, mindennek realisztikus hangot adtak, rejtőzéshez remekül felhasználható ruhák
Gyengeségek: sok a csaló és a bug, nagy gépigény, 40 euró a játék (szerintem simán megéri, csak egy kicsit sok), kevesebb játékmód
"Ha nekem gyerekem lesz, en biztos nem engedem lovoldozos jatekokkal jatszani, legalabbis tizeneves koraig tuti nem."
Mert te nem ezt csináltad ennyi idősen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!