Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a jobb? Fortnite vagy...

Melyik a jobb? Fortnite vagy pubg? És mi a kulonbseg a 2 kozott?

Figyelt kérdés
Meg hogy fortnitenak tobb verzioja is van? Mik azok? Gondolom a "battle royale" a legjobb.

2018. jún. 12. 14:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

míg a fortnitenak butított a grafikája, lehet benne építeni, rengeteg csili-vili skin meg hasonló van addig a pubg a realizmusra hajaz. Jobb grafika, több féle lőszer, több jármű, arra igyekszik hogy minél inkább realisztikusabb legyen. erősségek és gyengeségek (szerintem):

Fortnite erősségek: ingyenes, alacsony gépigény, kevesebb bug és csalók

Gyengeségek: építés/rombolás, butított grafika, irrealisztikus a lövés a hatalmas ugrálások, csillogó villogó skinek ejtőernyők zuhanáskor magad után húzott csíkok

Pubg erősségek: gyönyörű grafika, több féle/fajta lőszer, van fizikája az autónak és a lövedékeknek fajta és típus szerint, létező fegyverek, nincs építés (!!!), lehet benne kúszni, mindennek realisztikus hangot adtak, rejtőzéshez remekül felhasználható ruhák

Gyengeségek: sok a csaló és a bug, nagy gépigény, 40 euró a játék (szerintem simán megéri, csak egy kicsit sok), kevesebb játékmód

2018. júl. 20. 19:55
 12/15 anonim ***** válasza:
jnokedli csak azért játszanak vele a "nagyobb" emberek mert most ez a divat, ebből lesz nézettség
2018. júl. 20. 19:57
 13/15 anonim ***** válasza:
igen, azt még elfelejtettem megemlíteni a pubg előnyökhöz hogy MINDENT
2018. júl. 20. 19:57
 14/15 anonim ***** válasza:
te állítasz be a fegyverednél, az irányzékot, hangtompítót, tárat (hogy nagyított legyen vagy ne) (véletlen nyomtam entert az előbb, bocsánat)
2018. júl. 20. 19:59
 15/15 anonim ***** válasza:

"Ha nekem gyerekem lesz, en biztos nem engedem lovoldozos jatekokkal jatszani, legalabbis tizeneves koraig tuti nem."

Mert te nem ezt csináltad ennyi idősen :D

2018. aug. 3. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!