Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a jobb? Fortnite vagy...

Melyik a jobb? Fortnite vagy pubg? És mi a kulonbseg a 2 kozott?

Figyelt kérdés
Meg hogy fortnitenak tobb verzioja is van? Mik azok? Gondolom a "battle royale" a legjobb.

2018. jún. 12. 14:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
58%

A Fortnite gyerekeknek való. :D

De tényleg, engem nagyon idegesít. Rajzolt, amivel még baj sem lenne, de elkezdek lőni valakit és befalazza magát.

PubG a realitásra hajaz, igaz az nem ingyenes, ez szól ellene! + gépigénye is nagyobb.

VISZONT:

Grafika jó. A fegyverek viselkedése realisztikus ( Ballisztika stb. ) Te pakolod magadnak össze a fegyvert, célzót, irányzékot, te határozod meg. Vannak járművek.

ÉS A LEGFONTOSABB: NINCS ÉPÍTÉS!

2018. jún. 12. 15:04
 2/15 meszike91 ***** válasza:
76%

A fortnite árkádosabb jellegű, a pubg inkább a hardcore játékosoknak való.

Pubg-ban simán lehet hogy 20 percet lootolsz és első találkozásnál meg is öl az enemy. Ha csak ki akarsz kapcsolódni, akkor nem biztos hogy ez a legjobb. Meg a pubg gépigénye sokkal magasabb és jóval optimalizálatlanabb. Az utóbbi időben sokat javult ezen a téren, de még így is nagyon messze van a fortnite-tól.

A fortnite ingyenes szóval nyugodtan kipróbálhatod.

2018. jún. 12. 15:45
 3/15 anonim ***** válasza:
Mind a kettő jó, ha szereted ezt a műfajt. A Fortnite ingyenes, szóval azt mindenféle kockázat nélkül kipróbálhatod.
2018. jún. 12. 17:44
 4/15 anonim ***** válasza:
22%
#1: A PUBG, meg a realizmus egy mondatban? Jézusom...
2018. jún. 12. 21:19
 5/15 stewie200 ***** válasza:
7%

Gyerekeknek valo?

Ha nekem gyerekem lesz, en biztos nem engedem lovoldozos jatekokkal jatszani, legalabbis tizeneves koraig tuti nem.

2018. jún. 15. 08:58
 6/15 anonim válasza:
Nos a fortnite ingyenes,viszont hogy skineket vegyel meg ilyenek az penz. Pubg ba ez játékbeli pénz ami jóval jobb szerintem.
2018. jún. 27. 21:06
 7/15 meszike91 ***** válasza:

# 6/6 Időpont ma 21:06

Pubg-ban is lehet pénzért venni skineket. Sőt érdemes is, mert a ládákból nem valószínű, hogy megkapod azt amit akarsz.

2018. jún. 27. 22:09
 8/15 anonim ***** válasza:
#7: Valódi pénzért skineket venni sosem "érdemes".
2018. jún. 28. 04:37
 9/15 Jonkedli válasza:
mindenkinek megvan a saját véleménye. én szeretem a ,,rajzfilm grafikát'' amivel láthatóan EGY CSOMÓ nagyobb ember is játszik. szerintem hülyeség a szar pubgra kidobni 30 eurót... csak megunja az ember....
2018. jún. 28. 08:17
 10/15 meszike91 ***** válasza:

# 8/9 Időpont ma 04:37

Érdemesebb mint ládákat nyitogatni.

2018. jún. 28. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!