LOL: Diana mennyire erős/használható jungler goldban?
Figyelt kérdés
Hard stuck gold 3 vagyok, main jungle (Yi, Rengar, Kha'zix), viszont mostanában csak lose-olok rankedben, ezért próbálgattam más jungle hősöket is, mint Diana. Normálban elég jól meg, szerintem erős, de nem tudom mennyire kockáztassam meg, hogy rankedbe vigyem. Az egyetlen gond hogy lv6 előtt nem igazán tudok gankelni, mert ugye ulti nélkül nem igazán lehet, max ha flashelek az E-vel. És hát az is egy visszaütő, hogy nem tanky, top lanen pedig elcsúszhat a meccs, ha pl az enemy Nasusnak 6lv előtt már 3szor gankeltek, és én vagyok a hibás, mert ha megpróbálom gankelni, annyira fed hogy kb képes soloban double killt szerezni. Nincs stunja sem, ami jól jön egy AP junglernél ugye, mint pl. Elise, Eve, ők viszont már kb lv 3-ason simán gankelhetnek és jó eséllyel ha a stun/charm meg van akkor a kill is. Viszont papír adc/supp/mid-est egy kombóval simán eltüntetek. Szóval nem tudom. Szeretek vele játszani, viszont nem vagyok bíztos benne, hogy tudnék vele carryzni rankedben.2018. jún. 8. 07:23
1/1 pappgr válasza:
Nem hiszem hogy ez a megfelelő platform ehhez a kérdéshez. De ha érdekel a véleményem szerintem elég kevés eset van hogy megérné Diana-t hozni. Leírtad a gyengeségeit, most miden is átlagos win rate-je van, de jungel-ben miót kivették a lila smite-ot, azóta nem kifejezetten valid. Az egyetlen felállás ahol hasznos, ha nincs ap a csapatban, de van tank és cc is, tehát kell egy mage assassin, de akkor is inkább egy fiddle-t vagy elise-t hoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!