Érdemes megvenni MID- re vagy szigorúan JG- be való?
Amikor kijött miden játszották többségében. Nagyon jó volt. Ami azóta változott, hogy kapott pár nerfet, felgyorsult a játék, roa, haunting guise nerfelve lett.
Elég későn kezd el jól műköndni assassinként, szóval inkább topra vinném mint midre.
Ennek ellenére a kitje miatt van aki ellen jó. Régen akail 2.0-nak gúnyolták. Akali kapott egy kis buffot, szóval inkább őt válaztaném lénre, ha assassin kell.
Amiben diana kicsit jobb, hogy az ilyen katarina féle channel ultis hősöket tudja szívatni, de akali sokkal sokkal jobb minden másban pillanatnyilag.
Annie az gond. Rádtolja a farmod, lesebeznek a minionok, elmeny a manád, vagy elveszted toronyhoz ő meg nevetve lasthitel és full manén marad a paszívja miatt. A kitje meg coutnereli diana burstjét. e,stunn-r,w,q, a medve kinyír még ha le is szeded.
Veigar és lux skill meccsnek tűnik elsőre. Ha ki tudod táncolni a képességeiket és tudod tartani a tempót a pusholásul ellenére, nem feedelsz lvl6-ig, akkor enyhe előnybe kerülsz.
Egy közepes yasuo szerintem szétzúz egy közepes diát. Diana erőssége a passzívja, de 3 ütést nem fog megvárni a yasuo, sem trédelni nem fog elkezdeni amikor elnyomod a pajzsot.
Dzsungelezni én is utáltam, dia volt az első akivel élveztem. Az új(kék köves) jungler item miatt elég erős.
lvl6 előtt nehéz vele gankelni, duelban közepes.
Dia elég rossz pozícióban van most, de nagyon élvezetes játszzani vele, és emiatt gyorsan lehet tanulni.
Gyakran vittem midre és nagyon erős. De azt mondanám early erősebb, mint lategame.
Ha eltalálod q-val utána tudsz csak nagy dps tolni lategame. De ha az ellenfél jól wardol, akkor szinte lehetetlen late.
Early meg rengeteg dps dob, szóval minden champ ellen erős.
Nem szeretek junglezeni, de Diana volt régen a kedvencem oda. Midesként szerintem hasonló a többi assasinhoz. Nemrég kapott buffot, Nashor's tooth, Lich bane-nel szerintem level 6 után simán solo killeli az enemy midest. Igazából silver szinten és alatta tökéletesnek tartom, statisztikák is ezt mondják: silver/bronze win rate egyik legjobb, de afelett folyamatosan romlik.
Yasuot, Veigart, Luxot le lehet győzni, Annie ellen viszont tényleg nehéz.
Igen, most nemrég kapott buffot, szerintem simán vihető midre.
Viszont amúgy kérdező a legutóbbi patch-ben a profi ligákra fókuszált most Riot, meg egyébként is eléggé a profi metát veszi figyelembe, ami érthető is. Egyáltalán nem random ahogy csinálják.
Szerintem midre jobb mint jg-be, amíg nincs ulti elég rossz vele gankelni
Amúgy az egyetlen olyan hős, amivel ha ügyes vagy feed nélkül is úgy ki lehet szedni az adc-t meg enemy midest hogy fel sem fogja mi történt, nagyon rövid idő alatt borzasztó dmg-et produkál, akali elbújhat mögötte
Ha a lanet megnyered vele onnantól gg
Hátránya hogy ha nem bírod a lanet tartani és nem szerzel 1-2 killt az elején, onnantól nehéz vele visszajönni, és nem fog sokat érni, tankos enemy team ellen sem érdemes pickelni
Amiket írtam kb gold közepéig állja meg a helyét, innentől általában már tudják hogy kell ellene játszani, pl ha az ad carrynek van annyi esze hogy malmortiussal kezdjen diana semmit sem fog érni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!