Ezek a játékok közül melyiket érdemes megvenni?
The forest: tört verzióba (0.53 verzió) most játszotam ki és nagyon tetszett, érdemes megvenni már most van benne annyi változás ? +itt haveromal tudnék játszani
Salt: Ezzel kapcsolatba igazából az érdekel hogy mennyire nehéz, előzetes alapján könnyebb mint a minecraft :D
Blackwake: Az alap ötlet nagyon tetszik de még alpha és előzetes alapján kevés benne a tartalom és ezel haverokal se tudnék játszani.
Omnibus:ha jól tudom kevés benne a tartalom nem tudom megér-e 10euro t.
Bear simulator
Dead by dayligh: vagy esetleg a friday 13 jobb ?
Dragon ball xenoverse: nagy dragon ball fan vagyok de sok negatív kritikát kapot a game
Black desert online: ezt melyik mmo rpg-hez lehet hasonlitani ? mert mondjuk ha a wow-hoz akkor lehet ezt venném :D
Ja és nem azért mert fösvény vagyok,egy cseppet sem...
Gondolom pc-re vannak ezek a játékok,hisz törésről beszélsz,ps4-re nincs törés.
Aki pedig ps4-en tolja az bizony megnézi hogy milyen játékra dobja ki a pénzét...Mert jóval drágábbak mint pc-re,sokszor irigykedtek is picit ,hogy ps4-re miért nem olyan olcsók :D
Sajna a gépem gyenge a mai játékokhoz...
The Forest - felesleges megvenni semmi érdemleges újítás nincs benne.
Salt - Ez inkább egy Unturned/Stranded Deep egyveleg mint Minecraft. Egyébként mi nehéz a minecraftban?
Blackwake - Inkább a Sea of Thieves
Omnibus - Bear Simulator - Ezek annyira igénytelen hulladékoknak tűnnek, nem is értem ki ad ezekért pénzt.
DB xenoverse - Én nem vagyok fan de az első része kifejezetten tetszett, a 2.-al nem játszottam.
Dead by Daylight - Black Desert - egyik játéktípus sem az esetem így ezekről nem tudok mit mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!