Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ezek a játékok közül melyiket...

Ezek a játékok közül melyiket érdemes megvenni?

Figyelt kérdés

The forest: tört verzióba (0.53 verzió) most játszotam ki és nagyon tetszett, érdemes megvenni már most van benne annyi változás ? +itt haveromal tudnék játszani

Salt: Ezzel kapcsolatba igazából az érdekel hogy mennyire nehéz, előzetes alapján könnyebb mint a minecraft :D

Blackwake: Az alap ötlet nagyon tetszik de még alpha és előzetes alapján kevés benne a tartalom és ezel haverokal se tudnék játszani.

Omnibus:ha jól tudom kevés benne a tartalom nem tudom megér-e 10euro t.

Bear simulator

Dead by dayligh: vagy esetleg a friday 13 jobb ?

Dragon ball xenoverse: nagy dragon ball fan vagyok de sok negatív kritikát kapot a game

Black desert online: ezt melyik mmo rpg-hez lehet hasonlitani ? mert mondjuk ha a wow-hoz akkor lehet ezt venném :D

2017. aug. 8. 23:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Én egyikre sem adnék pénzt.
2017. aug. 9. 08:22
 2/4 anonim ***** válasza:
73%

Ja és nem azért mert fösvény vagyok,egy cseppet sem...

Gondolom pc-re vannak ezek a játékok,hisz törésről beszélsz,ps4-re nincs törés.

Aki pedig ps4-en tolja az bizony megnézi hogy milyen játékra dobja ki a pénzét...Mert jóval drágábbak mint pc-re,sokszor irigykedtek is picit ,hogy ps4-re miért nem olyan olcsók :D

Sajna a gépem gyenge a mai játékokhoz...

2017. aug. 9. 08:25
 3/4 anonim ***** válasza:

The Forest - felesleges megvenni semmi érdemleges újítás nincs benne.

Salt - Ez inkább egy Unturned/Stranded Deep egyveleg mint Minecraft. Egyébként mi nehéz a minecraftban?

Blackwake - Inkább a Sea of Thieves

Omnibus - Bear Simulator - Ezek annyira igénytelen hulladékoknak tűnnek, nem is értem ki ad ezekért pénzt.

DB xenoverse - Én nem vagyok fan de az első része kifejezetten tetszett, a 2.-al nem játszottam.

Dead by Daylight - Black Desert - egyik játéktípus sem az esetem így ezekről nem tudok mit mondani.

2017. aug. 9. 09:57
 4/4 anonim ***** válasza:
The Forestet én javaslom, szinte minden frissítés tartalmaz valami nagy újítást, mint jelenleg bekerültek a videokazetták, melyek a játékbeli lezuhanásunk előtt került rögzítésre, a kísérleteket mutatja be. A többit nem ismerem.
2017. aug. 9. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!