Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Azon gondolkodok h Ps4 mellé...

Azon gondolkodok h Ps4 mellé veszek egy Xbox one-t?

Figyelt kérdés

Neten nem találtam olyan oldalt ahol össze lenne irva az összes exkluziv cim. Irnátok ezeken kivül.

1 forza

2 gears of war

3 Halo

4 Ryse

5 dead rising

6 State of Decay

Csak azért h meg e éri vennem. Pc-n nem játszok. Laptopom van de azt nem nyüstölöm tört játékokkal. De venni se akarok rá. Mivel a ps, xbox biztos viszi ha arra veszek játékot.

2018. jún. 7. 23:31
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Semmi értelme, Ps-re jobb játékok vannak. Ráadásul amiket írtál azok mind vannak pc-re is, egyedül a Halo nincs pc-re (kivéve az első 2 részt), így talán azt hívhatnánk egyedül xbox exkluzívnak, ami elég röhejes.
2018. jún. 8. 11:53
 2/6 anonim ***** válasza:
71%

A kérdező azt írta nem játszik PC-n. Jaj. Érdemes végigolvasni a kérdéseket.

Megéri mellé bőven, visszakompatibilis, régi klasszikusokkal is lehet tolni, olyan remekművekkel, amik a PS4-en nincsenek pont ennek hiánya miatt. Xboxon most 990 Ft-ért játszom 1 hónapig a Need for Speed Paybacket pl. Ilyen lehetőséged sincs PS4-en.

Sunset Overdrive, Killer Instinct, Quantum Break, PUBG, egy pár Xbox 360-as exkluzív cím (Fable trilógia, Banjo Kazooie stb.) ReCore, Sea of Thieves, State of Decay 1-2, Forzából egyébként két fajta van és teljesen más játékélményt nyújtanak (Horizon és Motorsport), Super Lucky's Tale, Cuphead, Ori and the Blind Forest, Zoo Tycoon

Xboxot nem csak az "exkluzív" címei miatt érdemes vásárolni egyébként. Ha valami tetszik, de nincs meg, és nem akarsz érte sok pénzt kiadni, ha benne van EA Accessben vagy GamePassban, nagyon olcsón játszhatóak lesznek, mivel van kölcsönzés is.

2018. jún. 8. 14:50
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Jaj de harap #2. :|

Végigolvastam, akkor sem látom értelmét az xboxnak.

2018. jún. 8. 15:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindenképp használtan vedd mert nagyon nem éri meg az árát.
2018. jún. 9. 09:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Jaja ugy akarom 80€-100€ euroért már láttam fent hirdetésbe (ebay kleinanzeigen-be).
2018. jún. 9. 09:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Ori and the blind forest, cuphead, sea of thieves, super lucky's tale, crackdown, quantum break.

Bármennyire is szeretem az xbox-omat, én a helyedben egy switch-et vennék, mert szerintem remekül kiegészíti a PS/Xbox párost. Már csak egy legend of zelda miatt megéri.

2018. júl. 4. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!