Valahogy megtudom oldani, hogy a Dark souls 2 átkerüljön az Xbox ONE-omra?
Még korábban mikor még 360-am volt, megvettem a dark souls 2-t, tökre éltem de mint utólag kiderült nem játszottam végig, és mostmár ONE-om van, amin természetesen jó Dark souls játékosként megvan a 3 :D
Na már most én szeretném rendesen kijátszani a 2-t, de nem engedi áthozni, mert a 360-ra nem vettem meg a kiegészítőkkel együtt.
Nincs valami mód rá, hogy tudjam használni ONE-on is? Nem akarom még egyszer megvenni, vagy legalább valami kedvezmény lehetne ha már korábban megvettem.
Az egyetlen dolog amit tehetsz, hogy vársz, hátha a későbbiekben kompatibilis lesz. Jelenleg nincs mód rá, hogy játszd One-n.
Ez a "megvettem egy eszközre, és akkor máshol nem játszhatom" dolog kezd idejétmúlt lenni, a digitális játékok világában egyre nagyobb lesz a támogatottsága a korábbi generációs játékoknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!