Rulett valószínûségszámítás szerinti nyerõ taktika?
Figyelt kérdés
kiagyaltam és kiszámoltam unalmamban egy biztos taktikát ha jók a számításaim, rulettre, a kovetkezo a lenyege: felteszunk 1eurot a pirosra ha nyerunk akkor ismet 1eurot teszunk ra(1eu haszon) ha veszitunk rarakunk 2eurot ha nyerunk ismet van 1 eu hasznunk ha vesztunk nem folytatjuk lenyeljuk a 3eu veszteseget es tovabbmegyunk, folytatjuk ismet 1euval (kezdjuk elolrol az algoritmust). osszesen 100esetet vettem figyelembe nagy szamok torvenye es a sorozat valoszinusege alapjan kiszamitottam hogy annak az eselye hogy a sem az elso sem a masodik probalkozassal nem nyerunk 24% <ez ugy jott ki hogy a 18/37et negyzetre emeltem majd szoroztam 100al> ez azt jelenti hogy 24x3 eut veszitunk(72 osszesen). A maradek 76 eset 1eus nyeremeny tehat 76-72eu a profit. Mindezt 200-48 rulett porgetesbol azaz (152x10):60 megkozelitoleg alagosan 25perc ha 1porgetest 10mpnek veszunk. Ez orankent kb. 10euro haszon ami egy nem rossz orabernek felelne meg unalomuzesert. Mit gondoltok, hibas e valahol a szamitasom?2018. jún. 6. 22:21
1/6 anonim válasza:
Igen hibás az elejétől fogva. Annak az esélye, hogy kétszer egymás után nem nyersz, nem 25% alatti, hanem 25% feletti, a 0-ra való tekintettel.
Ha ez így működne, az összes kaszinó csődbe menne.
2/6 A kérdező kommentje:
Igazad van a kedvezo esetekkel szamoltam pedig valojaban 19/37
2018. jún. 6. 22:41
3/6 anonim válasza:
Nem az a gond, hogy a nullát nem vetted figyelembe.
Ezt a játékalgoritmust tiltják a kaszinókban.
Figyelik a játékosokat, és aki így játszik, azt kivezetik.
4/6 anonim válasza:
Általában limites az asztal. Pont azért, hogy a duplázós "taktikát" kiszűrjék.
Minimum 1 eurós asztalnál pl 25 euro a max. Szóval az 5. pörgetés utan már nem tudsz duplázni. Tuti bukó.
6/6 anonim válasza:
Ja, bocsi. Akkor pláne tuti bukó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!