Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nézek egy élő játék végigjátsz...

Nézek egy élő játék végigjátszást, kérdeztek valamit mondja majd ha sikerül le írnod. Az ilyet minek nézik?

Figyelt kérdés
meg abizti nem a nézettségért csinálják,de azért minden rész után elmondják iratkozz fel stb
2018. máj. 29. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Hogy micsoda?

Nem értem a kérdést.

2018. máj. 29. 22:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Megpróbálom kibogozni.

Néztél egy élő közvetítést, addig megvan.

Te írtál neki egy kérdést, és ő válaszolta hogy "Majd akkor válaszolok, ha sikerül leírnod rendesen!" ?

Ha erről van szó, akkor bocsi, de abszolút megértem.

Én is 10 percig bámultam a kérdést mire megfejtettem, pedig a legjobb barátom diszlexiás, szóval van tapasztalatom az "extrém olvasásban" :D

De a nézettségért csinálják, plusz szórakoztatásért (én is imádok ilyen videókat nézni)

A "plz like and subscribe" is érthető, hiszen munkát fektetnek a videókba, és ösztönzi őket hogy még többet csináljanak.

2018. máj. 29. 22:26
 3/5 A kérdező kommentje:

ugyan már,kérdezel tőlük valamit,azt gúnyolódnak,nem tudnak normálisan válaszolni

nézettségért?mért,ha megnézik 10 ezren a videójukat mit érnek el vele?

2018. máj. 29. 23:20
 4/5 anonim ***** válasza:
92%

1. Ha nem tudsz egy értelmes mondatot leírni az anyanyelveden, akkor ne csodálkozz, ha mások sem fogják megérteni.

2. Ha ennyire utálod őket (bárkik is legyenek azok), miért számít neked, hogy mit gondolnak?

3. Vannak olyan emberek is, akik nem olyanok, mint te. Na, pont nekik készül az a műsor.

2018. máj. 29. 23:54
 5/5 anonim ***** válasza:

10000 sokat számít :)

Én nem videózom, hanem rajzolok, de megdobogtatja az ember szívét :)

Plusz sok más dolog, hosszú elsorolni.

2018. máj. 30. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!