B-Milan kérdése:
Érdemese-e megvenni a Call of Duty World at War-t? Mennyire aktív még a community?
Figyelt kérdés
Le van árazva a játék és a videók alapján nagyon tetszik, főleg az olyan multiplayer pályák ahol tankok is vannak. De nem tudom, hogy van-e még olyan aktív player base, hogy lehessen normálisan multizni. Ha valakinek megvan a játék és még aktívan tolja esetleg leírná a tapasztalatait.2018. máj. 26. 18:59
1/3 anonim válasza:
hát én utoljára 1 éve játszottam vele Xbox 360-on és nem játszottak vele valami sokan
plusz elég sok volt a hacker, és ezt nem úgy kell érteni hogy "öh hát lőttem de lelőtt biztosan csalt" hanem konkrétan röpködtek emberek, sokszor maga a lobby volt hackelve úgyhogy nem egyszer lila ködben találtam magam két háztető között lebegve mikor beléptem, de olyan is volt hogy ellenfél fegyverét felvettem és nem fogyott ki belőle a lőszer nem kellett tárazni
na ha Xboxon ilyen volt el lehet képzelni milyen PC-n
2/3 A kérdező kommentje:
Értem, kár érte, a videók alapján az egyik legjobb CoD-nak tűnik, talán majd egyszer remasterelik mint a 4-et. Köszönöm a választ
2018. máj. 26. 19:44
3/3 anonim válasza:
A PC-s verzió is ilyen, tizenéves ruszkik hackelik rommá az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!