Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Counter strike source-ben...

Counter strike source-ben hogyan lehet aimozni? Nem birok rá jönni. Saját felelőségre

Figyelt kérdés
láttam az egyik kérdésnél hogy a tobys oldalon kel letölteni letöltöttem a universal aimbot 2.4-et és megvan a kulcs is csak nem tudom mit kel csinálni ugye kaptam egy leírást de sajnos csak angolul ugy hogy leforditottam magyarra.de nem tudom mit kel csinálni...aki leirná nekem pontrol pontra mit kel csinálni azt nagyon megköszönném.

2018. máj. 26. 03:04
 1/7 A kérdező kommentje:

Ez a kis program segíti a fejlövéseket. Mindössze annyit tesz, hogy sok screenshotot ad a játékról, egy kis képelemzést, majd az egeret az cs: s-ben.

Ez a célbot felülmúlja a többi célbotot, mivel egy kicsit blokkolja az átvitelt közvetlenül egy tömbre, majd a tömb színekre oszlik, minimális CPU-használat mellett.

Minden más célobot, amivel találkoztam, használja a getpixel-et, ami körülbelül 200-szor lassabb.

Megjelenés dátuma: 2012. január 5. (2.4)

VAC állapot: VAC bizonyíték örökké. Nem módosítja a játékot semmilyen módon. Mindössze annyit kell tennie, hogy screenshotok a játék és mozgatni az egeret.

Követelmények: 3 követelménynek kell teljesülnie.

1. Szükséged lesz színes bőr CT modellekre vagy színes T modellekre, amelyeknek anyaga van, a modellek bármilyen színűek lehetnek.

Pl: ezt azért vágtam ki mert nem engedi a gyakori kérdések

2. .NET keretrendszer 4.0 szükséges. A Windows frissítésénél már meg kell adnod.

3. Végezze el a szelepes játékokat WINDOWED MODE-ben.

Megoldás a problémákhoz:

-A célbot a holttesteket célozza:

Írja be: a cl_ragdoll_physics_enable 0 konzolba

Nem tudom, hogyan kell felhelyezni az anyagot

- A célbot túl sokat ráz.

Csökkentse a célbot érzékenységét és tiltsa le a CSS egér gyorsítását

A konzolon írja be a cl_showfps 2 értéket, és módosítsa a grafikus beállításokat, hogy növelje az FPS-ot több mint 60 értékre

Próbálja meg használni az alapértelmezett goalbot beállításokat ahelyett, hogy játszik a számokkal

-Disable V-SYNC

Az Aimbot egyáltalán nem csinál

- Győződjön meg róla, hogy a css nyers egérbemenet le van tiltva

- Szükséged van egy színezett játékos modellre, amelyet célozni lehet.

-MEGYEN MINDEN ANTI-ALIASING!

- A játék ablakos módban

- A célbot folyamatosan felfelé tart

A kereszthorna ugyanolyan színű, mint amit megpróbálsz célozni, miért nem állítod zöldre a szálkeresztet? a cl_crosshaircolor 0 beírásával.

- A célbot túl lassan célul

Növelje a célbot érzékenységét

-Mely beállításokat kell használni az alapértelmezett goalbot beállításokkal

A Windows egérérzékenységének a 6.

fokozatnál kell lennie, a Windows továbbfejlesztett pontosságát letiltva, a CSS egérérzékenységét a célbotba be kell illesztenie, és a CSS egér gyorsítást letiltja.

Milyen beállításokat kell vigyázni:

A függőleges szinkronizálás tiltása

Ha nem így teszed, a célbot nagyon rossz célokat fog tenni.

Letiltja az anti-aliasing funkciót

Aimbot nem fog működni.

Letiltja a RAW egér betöltését

Aimbot nem fog működni.

Letiltja a mozgás elmosódását

Elkenődést okoz, amely le tudja dobni a célbotot.

A HDR letiltása

A textúrát átláthatóbb textúrák okozzák.

Nagyon átlátszó hátfal

A nagyon átlátszó falfestékek a térképek bizonyos területein súlyos színeződést okozhatnak.

Bármi kevesebb, mint 65 FPS (vagy monitor HZ)

hogy a célbot az érzékenységtől függetlenül ingadozik és rázkódjon, írja be a cl_showfps 2-et és az alacsonyabb beállításokat, amíg az FPS mindig 60 vagy annál idősebb.

Nincs css egér gyorsulás:

A CSS egér gyorsítása nem a noobok számára, de ez egy kis összeghez segíthet, és nyomon követheti az ellenséget.

Windows fokozott mutatós pontosság:

Nem ismert i

2018. máj. 26. 03:10
 2/7 anonim ***** válasza:
2018. máj. 26. 15:50
 3/7 A kérdező kommentje:
de ez nem fizetős?
2018. máj. 26. 17:17
 4/7 anonim ***** válasza:
De az, én nem találtam más sourceos csalást.
2018. máj. 27. 00:48
 5/7 Papp Bence Gábor ***** válasza:
Inkább tanulj meg játszani! Csalni mindenki tud, magas szinten játszani kevesebben. Nem csak saját magaddal cseszel ki, hanem a mások játékát is tönkreteszed ezzel, akik becsületesen játszanak. Végeredményben te se leszel náluk jobb (hisz nem tanulsz meg játszani, sőt, még romlasz is), megmaradsz dedós kisgyereknek.
2018. dec. 31. 13:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Pont azzal akartam aki tonkre tette a játékomat de mind1
2019. jan. 6. 16:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Exloader
dec. 14. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!