Meért van az hogy mikor telepitek egy játékot (pl: counter strike, gta, stb) kitörlődik magától az ikonja meg nyitok és eltünik telepitem megint meg nyitom megint eltünik?
F...sza a Defender ilyent csinál.
Vissza kell tenni a windows 7-t, és lehet játszani továbbra is ingyen.
Nekem régebben filmeket törölt le, tiszta sz..r a win10.
Nagybátyám gépénél ma 20 percig azzal ment el hogy bootoljak DVD-ről, de nem tudtam egyáltalán fel rakni a win10-t. Pedig vadi új DVD lemez, és már sok éve én rakom neki újra a windowst, de most semmit nem csinált, csak újra indul percenként. Másik meghajtóba is meg próbáltam de semmi.
De lehet azért mert nem bírja el a 64 bites windowst 4 gb rammal se, régen se bírta el neki a windows 7-n, de akkor azért lehetet használni csak tele volt hiba kódokkal, úgy hogy holnap még egyszer meg próbálom a 32 bitest, ha nem sikerül akkor nem tudom mi lesz.
Úgy hogy nem értem miért kellet el ba...ni megint a win10-t a nagy frissítésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!