Ha megvettem ps4-hez egy játékot, van esély rá, hogy gépen is tudok vele játszani? Vagy ahhoz külön meg kell vennem mégegyszer?
Figyelt kérdés
2018. máj. 22. 08:31
1/4 anonim válasza:
Emulátorral esetleg
PPSSPP nevű program jó erre
2/4 anonim válasza:
Még szép, hogy meg kell venned még egyszer. A PC és a Playstation között semmiféle átjárás nincs, és nem létezik működő PS4 emulátor sem.
3/4 anonim válasza:
Most miért kellett 0%-ra lepontozni?!
Kipróbáltam,letöltöttem egy PS4 játékot és PCSX4-el tudtam rajta játszani gépen,azt leszámítva hogy 2 gomb nem volt jó. De miután a kontrollernél beállítottam hogy a billentyűzeten mit rendeljen hozzá,már az is ment.
4/4 anonim válasza:
Xbox esetében, a "Play Anywhere" címmel ellátott játékoknál van Xbox-PC konverzióra, és cross progressionre is.
PS4-nél ilyen nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!