Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League Of Legends. Miért van...

League Of Legends. Miért van ez EUW-n?

Figyelt kérdés

EUNE-n és EUW-n is van accom. Az EUNE-accomon 30-35 ms a pingem,EUW-n 40-45.

Tudom nincs köze a kérdésemhez. Vagyis legalábbis remélem.

Az EUW-n egy képesség, vagy spell használata ,eltér az EUNE-n tapasztaktól. Ez olyan dolgokban mutatkozik meg,hogy pl egy lux ultival nem tudok célozgatni,vagy egy hógolyós spell-el. Amint rányomok,arra lő amerre áll a karim. EUNE-n minden rendben (kivéve hogy platban vagyok hihi).

2018. máj. 20. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

lol

euw-n be van nálad kapcsolva a quick cast, eune-n meg nincs

2018. máj. 20. 18:50
 2/5 A kérdező kommentje:

Most magától "megjavult" :D

Azért köszike :)

2018. máj. 20. 19:35
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
Szoval nem tudod mi az a quick cast,de kozben meg platos vagy? 😂 legalabb ott ne hazudnal ahol nem szamit semmit...
2018. máj. 21. 09:04
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem akkora misztikum feljutni platba. Csak az olyanoknak,akik nem képesek kitörni bronzból vagy silverből. Rengeteg hiányosság van még ezen a szinten is,ha hiszed ha nem :) Amit nem tudok,megkérdem,minden szégyenérzet nélkül. Lehet azért is tartok ott,ahol Te sosem fogsz ;).

De nem állok meg itt :D

2018. máj. 21. 18:00
 5/5 anonim ***** válasza:
77%

"Szoval nem tudod mi az a quick cast,de kozben meg platos vagy? 😂 legalabb ott ne hazudnal ahol nem szamit semmit..."

Én is platos vagyok és már vagy 3 éve ugyan azon a beállításon játszom. Amikor bejött a smartcast az accountomon nem állította át, de a smurfökön átállította és nem tudtam először, hogy wtf.

2018. máj. 23. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!