Mikortól vagy jó LoL-ban? Több lenn
Lol =/= CoD
Egy fps-t sokkal könnyebb kitanulni, mint egy mobát. Aztán meg mindenkinek vannak jó, és rossz meccsei. Én szerintem egy év az nem elég egy moba játékhoz. Aztán meg simán ki lehet fogni olyan ellenfeleket, akik régebb óta játszanak, mint te, vagy jobban ráéreztek a játékra.
Meg ott vannak még a csapattársak. Hogyha egyfolytában gankel titeket az enemy jg, az is egy negatívum tud lenni. Az nem baj, hogyha vannak feedelős meccseid, mert abból is lehet tanulni.
Bármilyen versenynek akkor van értelme, ha hasonló erősségű játékosokkal kerülsz össze. Hogy nézne már ki, hogy valakit mindig erősebbek közés sorsol és mindig kikap más meg gyengébb ellenfeleket kap és mindig nyer...
"Mikortól vagy jó LoL-ban?"
Akkor, ha ismered az alapokat és tudod hogyan kell fejlődni.
Ha rutinra hagyatkozol, akkor lelassul vagy megáll a fejlődésed.
Fontos tudni az alapokat, bővíteni a tudást, felfedezni és kipótolni a hiányosságokat, tudni mit miért teszünk
és elemezni azt, hogy mi történik a játékban.
"A legtöbbször pozitív a statom"
Supporttal tolom már vagy 6 éve és minél lentebbi rangban játszom annál rosszabb stattal végzek győzelmekkor és minél közelebb vagyok a rangomhoz annál jobb statjaim vannak. A játék nagyon összetett, a pontok önmagukban nem jelentenek semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!