Milyen Minecraft szerverek vannak ahol nem törlik a játékosok építményeit?
Találtam már egy jó szervert ami már évek óta van és még nem törölték az építményeket. A szerver neve: Avalion
biztos van még. ha valaki tud esetleg, írjon nekem
Üdv. Én azt tudom tanácsolni, hogy ha nagyon fontos számodra a szerveren való építés, akkor mielőtt elkezded az építkezést, megnézed, hogy az adott szerveren engedélyezett-e a WorldDownloader (avagy világletöltő) mód.
Ezt igazából szervere válogatja, biztos lehet találni olyan szervert, ahol engedélyezett. (Avagy mondhatnám úgy is, hogy a szerver nem rendelkezik AntiWDL plugin-al.)
Tudom, ez egy picit csúnya megoldás, de ha csak is kifejezetten arra használod fel a módot, hogy a már elkészült építményedet mentsd le a szerverről, akkor így belegondolva az annyira már nem nagyon gáz. Viszont arra ügyelj, hogy a lementett map biztonságban legyen.
A világletöltő mód használatához régebben készítettem egy kis tutorialt egyik barátom számára, remélem neked is nagy segítség lesz.
Szép napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!