RÉGI MINECRAFT MOD-OK, MODPACK-EK?
Régen, talán amikor 2.-os vagy 3.-os voltam. A haverom bemutatta nekem a Minecraft-ot. Talán, 2009 volt és akkor volt 1.2.5 körül a játék (őszintén szólva nem nagyon tudom), egyből beleszerettem, amikor meg láttam egy mod-ot vagy modpack-et, ami ezeket tartalmazta nagyjából (többre nem emlékszem a Youtube videóból):
1.) A kezdő felületen egy obszidiánból készült szobában álltál. Volt egy malacember a faj kiválasztáshoz. Voltak táblák a beállításokhoz, stb. és volt egy fa ajtó amire, ha rákattintottál elindult a játék. Volt még egy-kettő kép és fáklya is a hangulat kedvéért.
2.) Volt lehetőséged kiválasztani a fajodat. Pl.: lehettél malacember, vagy zombi és ilyesmik.
3.) Több biomot is adott a játékhoz. Amire emlékszem volt ott egy fagyos fenyőfás biom amiben a fák alján voltak jégcsapok és talán még voltak havas föld félblock-ok is. Volt még ott egy jégszellem vagy valamilyen mob ami baromi sokat sebzett.
4.) Volt benne egy obszidián csónak is amiben tudtál menni a láván, de a videóban kibugg-olt és a srác vagy lány karaktere messze a levegőben a csónak felett lebegett belső nézetben.
5.) Talán még ott volt a TooManyItems mod is.
Ha bárki is ismeri ezt a mod-ot vagy mod-packet vagy netalántán régi mod-okat, mod-packet kérem mindenképen írjon. Nagyon érdekel az ilyen. Köszönöm.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!