Mit gondoltok a Battle For Azerothról (WOW)?
Számomra eddig a leggyengébb kiegnek látszik, pedig vanilla óta játszok folyamatosan.
Igazából semmi nagy dolgot nem kapunk, artifact fegyo helyett neck lesz, és nem ap-t kell farmolni, mellé pár átskinezett faj. Ha úgy vesszünk semit drasztikus változást enm hoz a Legion-hoz képest, bár igaz a Legion egy kifejezetten jó kieg lett, de azért ennyire nem kéne hogy elkényelmesedjenek, mert sokan belebuktak már ebbe, hogy ugyanazt próbálják szinte ismét eladni.
Kicsit új irányba indul a wow.
Ezt néha muszáj meglépni, pláne egy ilyen idős játéknál.
De a kieget szerintem majd csak pár hónappal később lehet majd megítélni, most még badarság lenne.
Amúgy szerintem jót fognak tenni a változtatások. Hisz eddig a legtöbb kieg ugyanarról szólt. Ugyanazt adták el mindig csak más köntösben.
De azért nem kell fosni. Nagy változások nem lesznek. Ez még mindig a wow marad, csak pár valóban "nagy" újdonság érkezik.
De milyen nagy újdonság jöjjön ami mindenkinek megfelelne?
Ha egy classon akár egy picit is változtatnak már megy a sírás. Ebből kiindulva, mit várjunk egy jelentős változtatástól?
Persze van egy hangos kisebbség, de a többség aki még játszik a játékkal nem hiszem, hogy vevő lenne egy játékmenetet megreformáló változtatásra.
Valószínűleg aki hatalmas változtatást akar, az már ráunt a wowra.
Én minden kieg előtt azt mondtam, hogy ezt miért, miért kell elrontani a játékot, stb. Természetesen minden kieggel ugyanúgy játszottam és megszerettem. A Legion valóban egy nagyon jó kieg lett, épp ezért nem bánom, ha túl nagy változtatásokat nem eszközölnek be.
Playerek úgyis mindig lesznek :D
Szóval én várom, főleg, hogy ez lesz az első kieg, amit a megjelenés napján már ki is próbálhatok ^^
Engem inkább a lore aggaszt, nem a gameplay :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!