Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki segítene Twitch Prime...

Valaki segítene Twitch Prime aktiválásban? (Prime Video-n keresztül)

Figyelt kérdés

Szóval regisztráltam erre a Prime Video-ra, elő is fizettem a "szolgáltatást"(2.99 euró). De amikor aktiválnám a Twitch Prime-ot (www.twitch.tv -n keresztül léptem át a "Prime kipróbálása" pontra, majd az oldal ahova átdob, ott legörgítve kiválasztom hogy "Other parts of the world", majd alul rányomok arra hogy "Already a Prime Video member?

Twitch Prime is included at no additional cost, just connect your Twitch account"). Na, és most jön az a rész amikor nem tudom mit csináljak mert kapok egy ilyen üzenetet: "Subscriptions or plans aren't available. We're continuing to add more video options, so check back later for additional choices."

Valahol supporttal, vagy valamivel kapcsolatba tudok lépni? Esetleg ti tudtok segíteni?

2018. máj. 11. 15:18
 1/3 A kérdező kommentje:
Megoldva
2018. máj. 12. 07:20
 2/3 anonim válasza:
Szia! Hogy sikerült?
2018. nov. 8. 09:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Őszinte leszek, már nem tudom :D de azóta le is mondtam, drága Amazon 2x vonta le az árát 1 hónapban, és ügyfélszolgálat meg azt mondta nekem hogy ők nem találnak tranzakciót, nekem meg ott volt az OTP honlapján szóval, helyben töröltettem velük a felhasználóm és lemondattam az előfizetésem. Nem tudom, hogy csak velem történt-e ez, 2 felhasználóm nem lehetett mert miután töröltettem utána 1x se vonta le szóval passz, de nem is érdekel már. Egyébként én is így neten keresgettem és találtam végül meg hogy hogyan is kell, meg rengeteg streamernek le van írva (magyaroknál keresd mert amerikainál/angolnál meg néhány országnál máshogy kell) és menni fog. Sajnálom hogy már nem tudok segíteni.
2018. nov. 25. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!