Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ki tud segíteni nekem? Szerint...

Ki tud segíteni nekem? Szerintetek ez melyik játék? PS1/PS2

Figyelt kérdés

Régebben olyan 7-8 éves lehetem és volt egy PS1 vagy PS2-őnk. És volt egy játék amit mai napig nem találok!

Igazból megpróbálom kicsit körül írni. Annyira emlékszem, hogy mikor betöltött a játék akkor egy emberke volt a képernyő közepén és körülötte piros szemek voltak. A játék menüjére már nem emlékszem, de azt tudom, hogy a játékban mászkálni egy épületben ahol mindenhol sötét volt és volt h benyitottam egy ajtón aztán piros szemű lények jöttek ki a sötétből és zseblámpával világítottam a sötétben. Egy szobában kb 2 ilyen lény volt bár nem emlékszem tisztán a dolgokra.

Ha valaki ismeri a játékot és eltudná mondani a nevét annak örülnék, szeretném már újra kipróbálni.

2018. máj. 6. 22:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Feltételezem, valami horror játék lehetett, de azért pontosíthatnád kicsit: FPS, 3rd PS, platformer, esetleg kalandjáték (gondolom, nem RPG és nem is stratégiai)?

A grafika 2D-s/3D-s volt?

Tuti, hogy a platform PSX vagy PS2 volt?

2018. máj. 6. 23:21
 2/4 A kérdező kommentje:
#1 Figyelj én leírtam amit tudtam egyszerűen többre nem emlékszem, de a ha jól tudom olyan grafikája volt vagyis nézete mint a LoL-nak (League of Legends) de többet nem nagyon tudok már felidézni.. Régen volt :D
2018. máj. 6. 23:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Ja és igen Horror volt.
2018. máj. 6. 23:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Hmm, hát megfogtál... Horror témában meglehetősen otthonosan mozgok, pláne ha PSX/PS2, illetve a korszak más platformjaira kijött címekről van szó, de a leírásod alapján sajnos egyetlen cím sem ugrik be.

A betöltő képernyő miatt először a Nightmare Creatures-re gondoltam, aminek 2 része is kijött PSX-re, de azokban nincs épületekben mászkálás, zseblámpa használat meg pláne.

A kameranézetről pedig egyedül Silent Hill: Book of Memories, illetve a Yomawari merültek fel bennem, de azok már PS Vitára jöttek ki.

Az alábbi oldalak talán segítségedre lehetnek:

PSX horror játékok listája:

[link]

[link]

PS2 horror játékok listája:

[link]

[link]

2018. máj. 7. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!