Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit gondoltok a Metin2 nevű...

Mit gondoltok a Metin2 nevű játékról?

Figyelt kérdés

Anno 2009-től 2012-ig toltam, csak aztán meguntam.

Most, hat év elteltével nosztalgiával gondolok erre a játékra. Habár szerintem ez nem a legjobb MMORPG, de sok szép emlékem van ezzel a játékkal kapcsolatosan.

Most pedig kíváncsi vagyok, hogy milyen 2018-ban ez a játék. Megéri fáradozni vele, vagy nem?

2018. máj. 6. 17:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Idejetmult
2018. máj. 6. 18:10
 2/4 anonim válasza:
Én minden évben felszoktam nézni, hogy mit változott, milyen lett és azt kell tapasztaljam, hogy nagyon rámentek a pénzre. Telerakták új dolgokkal (valami farkas karakter is van), 100+ szint. De az is igaz, hogy még mai napig használják sokan. Én is kb 2012 tájékán játszottam vele utoljára, aztán kerestem másik szerót: DDMT2, PUMT2, METIN2MESTER és OLDMT2. Ezek közül az OLDMT2 volt, ami visszaadta a régi sima metin hangulatát, de már ezzel se játszok. Őszintén szólva ezt haverokkal jó nyomatni, egyedül nem.
2018. máj. 6. 18:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Már a 2004-es megjelenésekor is elavult és primitív volt.
2018. máj. 6. 19:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Már 3 éve nem játszok vele (2010-2015) HU Pega, de most is visszavágyok rá:(
2018. máj. 25. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!