Az Xbox store alapvetően olcsóbb mint a PS4 store?
Figyelt kérdés
Nem akarok belemenni abba hogy melyik a jobb konzol, ez engem most nem érdekel. Azt vettem észre, hogy szinte mindent olcsóbban kapok az Xbox storeban, mint a PS4-nél, ez mitől lehet? Most is pl. a Battlefield 1 akció Xboxon 2000 Ft-al olcsóbb. De minden alkalommal ez van, leáraznak egy játékot ami kell, az Xbox Storeban megkapom olcsóbban, van amikor 2-3 ezer forintot spórolok ezzel. Csak az akciókról beszélek, nem az alap árakról.2018. máj. 6. 18:26
1/3 anonim válasza:
A bf1 par honapja volt akcios ps-en. Szerintem osszessegeben egy arban josz ki, csak nem egy idoben akciosak.
2/3 A kérdező kommentje:
Láttam, akkor is valami 5500 volt, én meg most szereztem meg XB1-re 4000-ért. Thiefet vettem 800 Ft-ért, ami a PS Storeban volt 1500 rá 1 hétre. Az ilyeneket tudnám sorolni egy darabig, mindig ez van. Igazából csak arra vagyok kíváncsi, hogy miért, a Sony-tól függ e, vagy valami pénz konverziós dolog?
2018. máj. 6. 19:18
3/3 anonim válasza:
A Sonyt nem tudom, de Xboxon központilag vannak meghatározva az árak a régiókban emiatt nem igazán van benne semmilyen rendszer. Tehát nem ugyanannyiba kerül a játék az országokban, a pénz konverziónak semi köze hozzá, mert nem átváltják az árakat hanem meghatározzák. Én úgy tudom régebben (X360-PS3 éra) is olcsóbb volt úgy általában az Xbox Store, valószínűleg az ment tovább. Az egyetlen trend amit látni, lehet, hogy a kis stúdiók játékai amik általában csak digitálisan jönnek ki azok olcsóbbak mint más gazdag országokban, viszont a dobozosak (digitálisan) meg drágábbak a fizetéshez képest. Pont emiatt a központi árszabás miatt jó pár "szegény" ország storejában elképesztően olcsó lehet egy játék, akár megjelenéskor. Ezért szokták azt csinálni Xbox Oneon ahol csak pár perc átállítani a régiót, hogy vesznek brazil/ orosz stb feltöltőkártyát és azzal vásárolnak más storeból majd visszamennek a magyarra. A játék ugyanúgy letöltődik és használható, mert egységes a játéktárolási rendszer a régiók közt. Tehát ha megveszel valamit Oroszországban akkor a rendszer csak azt jegyzi meg, hogy megvan és 100% ugyanazt kapod, utólag is macera nélkül tölthető le a ready to installból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!