God of warhoz hasonló játékot tudtok mondani? Pcre vagy xbox onera?
Ryse Son of Rome
Bár ha úgy érted h Görög mitikus lényeket felvonultató Hack and Slash PC-n. Hát olyan nincs.
attól függ melyik God of War-ra gondolsz
ha a trilógiára akkor a már említett Devil May Cry, esetleg Darksiders, Bayonetta
ha az újhoz keresel hasonlót, akkor Dark Souls, úgyis annak a harcrendszerét másolták le kicsit belekeverve a Last of Us irányítását
A leghasonlóbbat senki nem írta!
Castlevania: Lords of Shadow. Ez a régire hasonlít.
Az újra meg pl. a Lords of the Fallen. Az új Gow azért annyira nem nehéz mint egy Dark Souls.
#6 biztos, Mr. Give Me a Balanced Experience
én GMaC fokozaton játszom és rendesen meg tudnak fingatni, pedig Souls veterán vagyok, a GMGoW-ba bele se merek gondolni
Igaz még nem próbáltam az új GoW-ot de amit eddig láttam belőle az alapján nincs benne stamina ami a DS harcrendszer alapja ahogy a változatos fegyverek is.
Tehát a GoW még mindig inkább hack'n'slash persze hard fokozaton ez is lehet nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!