Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudnátok a Gothic-hoz és a...

Tudnátok a Gothic-hoz és a Risen-hez hasonló játékokat mondani?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy nyitott világú legyen és hasonlítson a harcrendszer. Ja, és lehetőleg 2010-nél régebbi legyen, mert elég gyenge a gépem.

2018. ápr. 30. 23:45
 1/8 A kérdező kommentje:
A Witcher-t és Az Elder Scrolls-t ismerem.
2018. ápr. 30. 23:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Dark Messiah of Might and Magic
2018. máj. 1. 00:10
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

Talán a Divinity II: Developer's Cut?

Nem tudom, mennyire gyenge a géped, de én az Elexet (szintén Piranha Bytes játék, mint a Gothic, Risen) és a Witcher 3-at egy Core i3-2365m (1,4GHz), nVidia GeForce 710m, 4GB notebookon játszom tűrhető sebességgel. Az Elexet a legalacsonyabb felbontáson mediumon 20-25 FPS-sel, a Witcher 3-at pedig a legalacsonyabb beállításokkal, lebutítva, kb. 15-25 FPS között.

2018. máj. 1. 08:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, a Witcher 3 és az Elex nem hiszem, hogy elfutna sajnos:( A 2010 körüli játékok is 30 fps körül futnak lowon. A Dark Messiah-t kipróbálom. Jöhetnek még:)
2018. máj. 1. 12:48
 5/8 Egy ork ***** válasza:
84%
A Witcher 3-mat ajánlom, attól függetlenül, hogy nem fut el a gépeden. Sokkal jobban átadja a fantasy világ élményét, az emberek valósághűen alakítanak, a játékban 200 óra után is képes vagy új szörnyekkel találkozni. A nyomozós feeling is hatalmas, főleg az elején. Mindenképp próbáld ki a jövőben!
2018. máj. 1. 12:58
 6/8 anonim ***** válasza:
84%
Morrowind
2018. máj. 1. 16:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2018. máj. 2. 14:23
 8/8 anonim ***** válasza:
I of the dragon, de van benne egy bug, ami miatt nem tudtam végigvinni. Már rég játszottam vele, de talán a játék közepénél, az egyik küldetésnél magától leáll a játék, újra kell indítani a programot. Bármit csináltam, nem engedett tovább. Kerestem megoldást fórumokon, de még nem találtam.
2018. okt. 9. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!