Le tudnátok írni a Final Fantasy teljes, részletes történetét?
Figyelt kérdés
Lehetőleg magyarul2018. máj. 2. 19:15
1/3 anonim válasza:
Végül is egy olyan sorozatról beszélünk, aminek csak számozott részéből 15 darab van, a spin-offokról, meg más nyavalyákról nem is beszélve. Kicsit hosszú lenne ezt egy válaszban taglalni.
Amit kértél, itt van előadva, négy és fél órában, angolul: [link]
2/3 anonim válasza:
Ez kb olyan kérés, hogy itt pár sorban foglaljuk már össze a komplett Star Wars univerzumot, amiből csak most van 9 mozifilm, kb 5000 könyv, rajzfilm rész, manga (cartoon) és társai.
Ez nem így megy.
3/3 xMazsolax válasza:
Ahogy ez előttem szólók elmondták, az egész franchiset elmondani szinte lehetetlen főleg egy válaszban. Én most a 15-el nagyon képben vagyok ha az érdekel le tudom írni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!