Hol írja le Ninna részletes történetét?
Szia! : )
Köszönöm szépen, hogy ennyire érdeklődsz, nagyon meghatott, hogy már szinte külön kérdést csináltál belőlem. :)
A részletes történetét a kiskutya hozzám kerülésének írtam csak le, de ha vannak még kérdéseid, nagyon szívesen válaszolok akármire. Itt van amiben leírtam, hogyan került hozzám a kiskutya: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1537393-ujabb..
Ja értem, én is elolvastam, gratulálok a kiskutyához, szomorú hogy egy "tenyésztő" tette ezt vele. De már jó helyen van..
Én is olyan szívesen nevelnék fel egy olyan pici kutyát, bár nagy áldozatot kell hozni értük!
Ninna!
Olyan jó olvasni, hogy időt, energiát, pénzt nem sajnálva befogadtál egy kirakott kutyust, akinek valószínűleg semmi esélye nem lett volna az életben maradásra, ha Mentával nem találtok rá. Tök jó, hogy ilyen fiatalon így gondolkodsz. Mennyi idős vagy egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!