Akinek németjuhász kutyája van, írna róla véleményt, történetet, vagy valami tippet?
Nagyon okosak. Jó kutyák ha jó helyről veszed. Bár nekem őszintén nem kellene mert tömegkutya nekem a különleges kutyák (keverékek, ritka fajták) tetszenek de ez saját vélemény.
Amúgy jó kutyázást :)
Szerintem nagyon jó kutya,és hitetlenül könnyen lehet tanítani,barátságosak játékosak és kiváló házőrzők.Az enyém még csak 4 hónapos,de már megtanítottam az ÜL,FEKSZIK,MARAD,PACSI,és nagyon hűséges a családjához(volt már ezelőtt 2 németjuhászunk).
17/F
Köszönöm az edigi válaszokat, mindenkinek jár a zöld kéz!
Előttem szóló, Te hogyan tanítottad be őt ezekre? Volt valami könyved hozzá, az Interneten olvastál utána, vagy magadtól jöttél rá, hogy kell?
Nekem csak volt,de reményeim szerint hamarosan megint lesz.
Csak a legjobbakat tudom róla írni,de ezt már előttem leírták,nem is részletezem.
Ami hátrány tud lenni,az az hogy elég ugatós fajta.
Jó kutyázást! :)
a németjuhász jó kutya csak a szőre nagyon hullik de fel lehet takarítani meg néha fésulni kell nem extrémen csak néha
meg hűséges társad lesz
nekem a kutyám jerry lee-ből tetcet meg a németjuhász kutya eddig nem volt de jó lenne
Kedves Kérdező!
Én úgy tanítottam be hogy pl:mondtam neki hogy ül,leültettem és adtam neki egy jutalomfalatot(mondtam hogy ül,és mutattam a föld felé)ezt egy párszor l kell vele játszani és utána már tudni fogja.A fekvéssel ugyan ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!