Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Menyibe kerül a cs go? Mert...

Menyibe kerül a cs go? Mert halotam steamon olcsob de ez nem tudom menyi lenne forintra váltva 12,49€ mert ez van a cs go ra írva jelenleg oda írva pénz összegnek meg hogy mikor alkalmas megveni ez lenne a másik kérdésem akcióra gondolok

Figyelt kérdés
2018. ápr. 30. 15:50
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Amikor biztos akció lesz az valamikor június végén a nyári vásáron. De akkor is ilyen 8-9 eurós lesz az ára, csak egy ezrest tudsz vele spórolni. Előtte is bármikor lehet leárazás, de azt nem jelentik be előre, csak figyelni kell.

Én például úgy jártam hogy délután megvettem teljes áron, majd aznap este már féláron adták mert pont elkezdődött egy akciós hétvége.

2018. ápr. 30. 16:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi bocs a müveletlenségem miat akkor most 3 932 forintba kerül steamen? mert ez nekem fura igy hogy 3 932,71605
2018. máj. 3. 22:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Meg még 1 kérdés ha megveszem akkor most házhoz is szállitják vagy ez ugy megy hogy valami bankártya kel hozzá és steamen letöltödik a játék elöre is kösz a választ
2018. máj. 3. 22:09
 4/5 anonim ***** válasza:

A Steam egy digitális áruház, még kulcsot sem kapsz, dobozos kiadást végképp nem (CSGO-ból nem létezik lemezes kiadás). A belépett profilodban online megveszed a játékot és a rendszer azonnal a profilhoz adja. Ezt bármikor szabadon korlátlan alkalommal telepítheted, ha bejelentkezel a Steam asztali programjába (kliens).

És igen, 12-13 euró valahol 4 ezer forint környékén van. Fizetnie pedig bankszámláról tudsz elsődlegesen online utalással.

2018. máj. 4. 10:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Oké köszi
2018. máj. 4. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!