Menyibe kerül a cs go? Mert halotam steamon olcsob de ez nem tudom menyi lenne forintra váltva 12,49€ mert ez van a cs go ra írva jelenleg oda írva pénz összegnek meg hogy mikor alkalmas megveni ez lenne a másik kérdésem akcióra gondolok
Amikor biztos akció lesz az valamikor június végén a nyári vásáron. De akkor is ilyen 8-9 eurós lesz az ára, csak egy ezrest tudsz vele spórolni. Előtte is bármikor lehet leárazás, de azt nem jelentik be előre, csak figyelni kell.
Én például úgy jártam hogy délután megvettem teljes áron, majd aznap este már féláron adták mert pont elkezdődött egy akciós hétvége.
A Steam egy digitális áruház, még kulcsot sem kapsz, dobozos kiadást végképp nem (CSGO-ból nem létezik lemezes kiadás). A belépett profilodban online megveszed a játékot és a rendszer azonnal a profilhoz adja. Ezt bármikor szabadon korlátlan alkalommal telepítheted, ha bejelentkezel a Steam asztali programjába (kliens).
És igen, 12-13 euró valahol 4 ezer forint környékén van. Fizetnie pedig bankszámláról tudsz elsődlegesen online utalással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!