Létezik olyan oldal ahol PC-re lehet venni steam játékkulcsokat SMS-es fizetéssel?
Nem tudom hogy írták-e előttem de azért leírom. Létezik olyan hogy paysafecard. Ez egy internetes fizető eszköz amely támogatja a G2A ha minden igaz. Ennek a beszerzése és a fizetési módszere a legegyszerűbb bár még soha nem csináltam.
Elsőnek is megkeresed a hozzád legközelebbi "töltő" helységet ahol tudsz vásárolni paysafecardot.
( [link]
Be mész mondjuk az egyik benzinkútra és vásárolsz paysafecardot mondjuk 5000ft értékben. Elveszi tőled az eladó a pénzt majd a kezedbe nyom egy blokkot amin lesz egy hosszú kód.
Felmész G2A-ra kiválasztod a játékodat és vásárlás módnál kiválasztod a paysafecard lehetőséget majd be kell írni a blokkon lévő számokat. Ennyi. Tudtommal nem igényel semmiféle bankártyát, de ha már ott vagy nyugodtan beszélhetsz az eladóval is erről ő azért jobban fogja tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!