Miben különbözik az Xbox 360 arcade és elite?
Eszembe jutott még egy. Bocsánat. Szóval, miután flashelve
lett, azután letöltöm a játékot, kiírom dvd-re és a box ugyanúgy viseli, mint ha eredeti lenne?
és mégeyg utolsó, de ez télleg az utolsó lenne:
ezen az oldalon található konzol flashes, meg a hűtője is jó, mert a javaslatodra elolvastam a többi kérdést itt az oldalon, és azt olvastam a hűtés a gyengéje. Ez a konzol tökéletesnek tűnik nem? Még garancia is van rá. A backup lemezeket viszi, az azt takarja, hogy viszi a letöltött dolgokat is nem?
Hát vannak emberek, akik értenek hozzá és megcsinálják olcsóbban. Én nem ismerek egyet se, flashelt gépet vettem alapból.
Működéshez bedugod a konnektorba és a tv-be. Lehet régi tv-n is használni. Nem tudom, hogy érted az xbox/tv közötti váltást. Vagy xbox-ozol vagy tv-zel. Ha arra gondolsz, hogy játszás közben gyors eszedbe jut pl egy kedvenc műsor, akkor távirányítón megnyomod a tv gombot és nézheted, nem kell szétszedni a boxot.
Ha nincs hdd, akkor nem tudod telepíteni a játékot. 256 vagy 512mb-os memóriakártyát kell használni mentésekhez. Lehet, hogy pendrive is jó, de nem tudom.
Igen a flash erre jó. Így vinni fog eredeti és másolt játékokat is.
A backup lemezek=másolt lemezek. Ez jasper alaplapos, aminek nincs baj elvileg a hűtésével. A hűtésmódosítással hangosabb lesz a gép és úgy tudom az belső forrasztással jár. De a hűtés dolgot neked kell eldöntened. Az 1 év garancia nem sok. Én vateráról vettem, érdemes ott is szétnézni, bár most pont nem találtam olyat, ami neked kéne. De szokott lenni általában és az is 45ezer körül van 1+2 év garival, flashel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!