Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valami jó és izgalmas játék...

Valami jó és izgalmas játék ami leköti az embert?

Figyelt kérdés

Olyan játékok érdekelnének amik lekötöttek titeket több időre és élveztétek amíg játszottatok vele.

(És nem olyanokat értek mint a Minecraft,LOL meg ezek,hanem inkább valami RPG,FPS vagy valamilyen jó és izgalmas mint például a Tomb Raider részek).

(Aki érti mit értek az érti aki nem az nem.)

2018. ápr. 22. 11:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem csak a jatekon mulik hogy lekot-e? Valami cel, motivacio is kell.

Main jatek: War thunder, 5 ev. Normalis esetben talan meg lehet unni, foleg ha sokfelet jatszik az ember. De en a fejembe vettem, hogy minden nemzet, minden jarmuvet kihuzom elitre, premium fiok nelkul. Mert lehetseges, a sok "szenvedj vagy fizess" velemenyekkel ellentetben.

Aion - 9 ev. Mert annyira jol passzol a stilusomhoz a Chanter, hogy mas jatekban nem kaptam hasonlo kasztot. meg erdekel a lore, merre halad a game.

2018. ápr. 22. 11:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Witcher 3. Meg hozz a DLC-k.

GTA V

Far Cray 5

2018. ápr. 22. 12:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Multiplayernek Overwatch, Rainbowsix Siege (ez utóbbi realisztikusabb). Ezeknek érdemes utánanézni, 1000+ óra után sem unom. Csak szerezz csapatot.
2018. ápr. 26. 22:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is a GTA V-öt tudom mondani, illetve annak az Online részét is. Ezen felül a LEGO játékok (Star Wars, Indiana Jones, Harry Potter, Batman, Marvel stb.) amik le tudják kötni az embert, és nem csak a gyerekeket.
2018. ápr. 27. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!