Izgalmas singleplayer játékok PC-re? Mondanátok párat? Config leírásban.
Figyelt kérdés
RAM: 4GB
OP.: 64 bit Win7
Processzor: Intel Pentium G2020 @ 2.90GHz 2.90GHz
Videókártya: AMD Ati Radeon 4800 Series
2017. dec. 29. 15:41
1/8 anonim válasza:
Fallout 3 vagy New Vegas, Skyrim. Ezek jó játékok! :)
3/8 A kérdező kommentje:
Angol tudással nincs baj, a Skyrimet nem szeretem a Fallout 3-at és a New Vegast meg már nagyon sokat játszottam, valami kevésbé Akcióra gondoltam igaz ezt nem írtam bele, Life is Strange, Life is Strange Before the Storm és a Walking Dead kivételével mert ezekkel játszottam
2017. dec. 29. 17:25
4/8 djmango1 válasza:
Ha nincs baj az angolal akkor keres rá angolul hogy rich story games elég sok ilyen lista van mondjuk nem tudom érdekel e de jrpg tudok ajánlani Japanese role-playing általában csak szöveg elég izgalams történettekel.
5/8 anonim válasza:
Dark Souls, ha erősek az idegeid.
6/8 anonim válasza:
keress rá a telltale játékokra, mármint ha a Walking Dead-ek tetszettek pl, van még pár hasonló játékuk más témakörökben, azonos alapokkal.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat a Dark Souls menne ezen a gépen?
2017. dec. 30. 01:34
8/8 anonim válasza:
Dragon age 1-2
Witcher 1-2
Mass effect 1-2
Portal 2
Half-life 1-2
Star wars knigzts of the old republic
Grim fandango 3remastered
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!