Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tippek LeBlanc-hoz? (LoL)

Tippek LeBlanc-hoz? (LoL)

Figyelt kérdés
Nem rég vettem meg LeBlancot, és akármennyire is próbálok vele jó lenni, hát nem megy. Tudom hogy nem az egyik legnehezebb hős, de szeretnék megtanulni vele játszani. Nem profi szinten, csak annyira, hogy élvezhető legyen, ne minden játékban 0 11 és 3 20 közötti kda-m legyen. A feed még nem is probléma, úgyis mute-lok mindenkit, de farmolni sem tudok rendesen, úgy ahogy a videókban láttam. Rá W-zek a minionokra, aztán q az egyikre, és mégse dobja tovább a q-t a többire, csak néha. Ha meg csak sima last hittel próbálok farmolni, az úgy rosszabb, mert rám pusholják a farmot és torony alatt nem megy. Az ultival kapcsolatban pedig: gondolom egy bizonyos személyre kéne alkalmazni az ultit? És az R-t mikor kell benyomni: mielőtt, vagy miután fel akarom erősíteni a skillt? Úgy értem, például ha Q-zok valakire és utána R akkor megjelenik egy másik LB és ő is kioszt egy Q-t, vagy R Q és akkor elméletileg dupla Q kéne rá menjen? Nálam soha nem jelenik meg senki, nem tudom, lehet nem figyelem, néha megjelenik ha R-ezgetek, csak nem úgy, ahogy kéne XDD. Tudom, hogy sz a r vagyok, és hülyeségeket írogatok, de pár napja vettem meg csak. Kb. alig tudok poke-olni a lanen, meg 0 dmg-m van. Unom már az ilyen Lux szintű karikat, akivel spec semmit nem kell gondolkodni, csak dobálni az E-ket, meg ha kinyomtad valakire a Q-t akkor leultizod és annyi. Ezért szeretnék taktikásabb hősökkel is megtanulni játszani, nem mert velük vagányabb lenne, csak hogy saját magamnak élvezhetőbbé tegyem a játékot.

2018. ápr. 21. 09:46
 1/2 anonim ***** válasza:

"és mégse dobja tovább a q-t a többire, csak néha"

Van egy jó hírem és egy rossz. LB átesett egy változtatáson, amiért nagyon megutálták és rito visszaállította a régi képességeit.

[link]

lol wiki-n érdemes elolvasni a képességeket, ha lusta vagy bemenni gyakorlóba és elolvasni és értelmezni magad azt a szöveget amit kiír a játék, ha az egeret a képesség fölé viszed.

A jó hír, hogy a régi lb amire visszaállítják sokkal erősebb.

"az R-t mikor kell benyomni"

Ha megnézed, az r mindig a legutolsó képességet másolja. Tehát lehet olyat sorozni, hogy w,r,q,e azaz ugrás ugrás q e, vagy q,r,w,e azaz q,q,w,e.

Az ulti másolt képességei erősebbek. A linkelt oldalon minden le van írva ezzel kapcsolatban.

LB q-ja most úgy működik, hogy sebez, aztán, ha megint ráütsz képességgel, akkor megint sebez egyet és eltűnik a jelzés a célpont feje fölül. Tehát ha q után r jön, akkor rátesz egy q-t ez sebez, aztán az r sebez és leveszi az előző jelzést ami sebez aztán ráteszi a saját jelzését, amit lehet újra ütni w-vel vagy e-vel.

LB nagyon mozgékony és nagy sebzést tud bevinni rövid idő alatt. Cserébe a minionokkal gondban van. Nehéz vele lasthitelni. A taktika vele, hogy szét poke-olod az ellenfelet miközben aa-val megpróbálsz a legtöbb minion-t begyűjteni és néha képességekkel is besegítesz a minion gyűjtésbe, majd lbl6 után megölöd akit tudsz. ha mid nem meny, lemész botra és gankelsz. Ha valakit kétszer láncolsz egymás után az garantált gyilok 3v2-ben, de az is lehet, hogy w,r-el érde csak utól.

A fő gond, hogy lejárt videót néztél, szerintem menni fog, csak ismerd meg az erősségeit és gyengéit.

2018. ápr. 21. 11:11
 2/2 anonim ***** válasza:

LeBlanc kb faék egyszerűségű hős.

Ha nem megy a farmolás, vegyél neki dorans blade-t az elején, gáznak gáz, de legalább nő az esélyed a farmra.

Leblanc ultijának az a lényege, hogy még egyszer szabadon használhatsz egy képességet (pontosabban azt idézed meg, amit utoljára elnyomtál, tehát ha előtte Q-t használtál, akkor egy erősebb Q megy ki, ha W-t akkor tudsz egy másodikat ugrani stb).

Ultit úgy érdemes csinálni, hogy odaugrasz az ellenfélre, rádobsz egy Q-t, majd ultival megint dobsz rá egy Q-t, ekkor az első Q duplát üt, mellé a nagyobb ultis Q is betalál, aztán mehet rá a lánc, ami ha talál akkor megint benyalja az ellenfél az ultis Q nagyobb sebzését.

Ha például 100 100 100 140 a sebzése a képességeidnek (QWER), akkor valójában nem 440-et fogsz ütni, hanem 200+100+100+280=680-at, mert a 2 db Q (sima + ultis) duplázódik.

LeBlanc-ban ez az erős, hogy a sokszoros betalálással rád dobál plusz sebzést külön mana ráfordítás nélkül.

Nekem LeBlancnál a Rod of Ages-es vagy hasonló, manát és HP-t adó build jött be, mert szegény elég papír és ha nem megy vele 100%-ban az ugrálás, akkor kisebb az esélyed a fűbe harapásra.

2018. ápr. 21. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!