Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Elkezdtem a Fortnite-al...

Elkezdtem a Fortnite-al játszani kb egy hete és már a hajamat tépem tőle. Tippek hogy jobb legyek benne? Néha úgy érzem magam mikor evvel a fantasztikus játékkal tolom, olyan mintha kínoznánák és közben három színesbőrű rape-elne

Figyelt kérdés
Szar hitbox;nincs loot;a csákány erőseb mint a shotgun;a páncél áttörhetetlen
2018. ápr. 5. 20:30
 1/4 anonim ***** válasza:
7%

Uninstall és játssz mással.

Senki nem mondta hogy kötelező.

2018. ápr. 5. 20:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Én pont tegnap kezdtem el és a tapasztalatom az, hogy baromi nehéz.

Általában az első ellenfél akivel találkozok már meg is öl.

Mint minden játékot, gyakorolni kell, ez lehet a titka vagy a véredben kell lennie :DDD

2018. ápr. 6. 01:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Attól, hogy minden nap kiírod ezt a kérdést, semmivel sem leszel jobb. Mi más tippet tudnánk adni, mint hogy gyakorolj sokat? Mikor elkezdtem játszani a CoD WWII-vel, csak estem-keltem, 0,6 volt a K/D arányom. Kitanultam a pályákat, fegyvereket, eltelt fél év, és már 1,8 a K/D-m. Nem lettek jobbak a reflexeim, nem az ellenfelek csaltak kevésbé, csak kitanultam a játékot.

A fenti megállapításaid közül egyedül a szar hitbox-al tudok némileg egyetérteni, a többi erős túlzás.

2018. ápr. 6. 08:36
 4/4 anonim válasza:
Hali!Én is így kezdtem sokat gyakoroltam (most 76os szintű vagyok).Eleinte engem is megöltek,de tanultam a hibáimból.Fontos a jó billentyűkombináció,hogy gyorsan elérd az építési mechanikákat és a fegyvereket.(Ha konzolon játszol akk bocsi :D)Néztem sok jó fortnite játékost és szinte lekoppintottam őket,és kriszhadvicenak néztem a tippek trükkök videóit.Mint mondani szokás minden kezdet nehéz.Sok szerencsét! :)
2018. ápr. 8. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!